Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο»

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία συγκλονιστική φωτογραφία και αναρωτήθηκε «γιατί;».

Η καταστροφική πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) στη Βαρυμπόμπη έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Χιλιάδες στρέμματα δάσους και δεκάδες κατοικίες έχουν γίνει στάχτη από την πύρινη λαίλαπα.

Τα social media έχουν γεμίσει με εικόνες από τις περιοχές που πλήττονται και πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν τη θλίψη τους για όσα συμβαίνουν. Μάλιστα ένα κύμα συμπαράστασης έχει ξεσπάσει από τους Έλληνες celebrities, οι οποίοι στέλνουν μηνύματα στήριξης στους κατοίκους της περιοχής και στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό γεγονός και αναρωτήθηκε «γιατί;».

«Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας. Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με το χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται. Γιατί…;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024