Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηρώ Μουκίου - «Ξύπνησα ένα πρωί και είπα

Ηρώ Μουκίου – «Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «δεν πρέπει να ζει το μωρό»»

Η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου σε μια συγκλονιστική συνέντευξη μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής.

Ειδικότερα, μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Ηρώ Μουκίου, αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της, με τον οποίο μετρούν πολλά χρόνια μαζί, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα.

Ποιο είναι το μυστικό που ο γάμος σας έχει κρατήσει τόσα χρόνια;

«Δεν ξέρω αν θα είχε κρατηθεί ζωντανός ο γάμος μου 20 χρόνια με τριβή κάθε μέρα. Δεν μπορώ να το πω, γιατί δεν το έζησα.

Αν εξαιρέσεις τα τρία χρόνια που έζησα στη Λάρισα σε μία προσπάθεια να αποκεντρωθώ, όλο το υπόλοιπο το έχουμε χτίσει κάνοντας σαν τρελοί να συναντηθούμε τα Σαββατοκύριακα. Αντε και λίγες διακοπές κάθε καλοκαίρι.

Αν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη, η απόσταση ξεπερνιέται και γίνεται εργαλείο».

Καταλάβατε από την πρώτη στιγμή πως ο σύζυγος σας είναι το άλλο σας μισό;

«Ναι! Ήμουν σε περιοδεία και δεν έψαχνα να βρω άντρα. Μου ήρθε εντελώς ξαφνικά και με μία απλή χειραψία το κατάλαβα. Ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα».

Μετανιώσατε που δεν αποκτήσατε δεύτερο παιδί;

«Βέβαια, μετάνιωσα πάρα πολύ, Νιώθω τύψεις γιατί δεν το πάλεψα. Με μία αποβολή που είχα μετά την κόρη μου, δεν θέλησα ξανά από φόβο μην το χάσω πάλι».

Ήταν σοκαριστικό φαντάζομαι.

«Ήμουν στον τρίτο μήνα και το κατάλαβα. Δεν είχα ούτε αιμορραγία ούτε τίποτα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «δεν πρέπει να ζει το μωρό». Δεν είχα κάποια δείγματα, απλά κάτι κατάλαβα μέσα μου».

Θα ήταν δύσκολο, παρότι είχατε ένα παιδί…

«Όταν μία γυναίκα έχει 30 αποβολές αν έχει έστω ένα παιδί, ο πόνος και η οδύνη σαφώς δεν είναι τα ίδια. Είναι πολύ χειρότερα. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη θέση.

Φυσικά όμως ήταν ένας μικρός θάνατος».

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

«Μετά την πανδημία δυνάμωσε μέσα μου το «όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει». Ονειρεύομαι ταξίδια, χαμόγελα, αγγίγματα και να είμαστε όλοι υγιείς.

Να υπάρχει μία ωραία ισορροπία πάνω στον πλανήτη, με καθαρό περιβάλλον, αγάπη προς τα ζώα, κάτι σαν τα παιδιά των λουλουδιών».

Γιαγιά θέλετε να γίνετε;

«Φυσικά. Από τη στιγμή που γεννάς, σκέφτεσαι το μέλλον. Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν νομίζω ότι κάποια γυναίκα όσο φιλάρεσκη και να είναι, όσο και να φοβάται τον χρόνο και τη φθορά, να μην περιμένει να γίνει γιαγιά», είπε η Ηρώ Μουκίου στο ΕΓΩ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024