Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Paulina Porizkova - Το 56χρονο μοντέλο που δεν πολεμά τον χρόνο

Paulina Porizkova – Το 56χρονο μοντέλο που δεν πολεμά τον χρόνο

Η γοητευτική Paulina Porizkova, δίνει με τις αναρτήσεις στο Instagram, την απαραίτητη έμπνευση για να νιώσει κάθε γυναίκα άνετα με το πέρασμα του χρόνου

To 56χρονo μοντέλο και «ιέρεια» του Sports Illustrated, Paulina Porizkova, ενθαρρύνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις της στα social media, να αποδεχθούν την ηλικία τους και να απολαύσουν τις ομορφιές και τις εμπειρίες που κρύβονται σε κάθε δεκαετία της ζωής.

Η Paulina Porizkova, μιλά ανοιχτά για την γυναικεία σεξουαλικότητα και την ομορφιά κόντρα σε κάθε πρότυπο.

Ποζάρει γυμνή, ημίγυμνη, ντυμένη με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών και brand μόδας, μιλά για το σεξ, το γέλιο, τη ζωή και δίνει πραγματική έμπνευση μέσα από δημοσιεύσεις, στις εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Paulina Porizkova φωτογραφήθηκε με το μπικίνι της δίπλα σε μία πισίνα, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και τα γκρίζα της μαλλιά και έγραψε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για όλες τις γυναίκες, που φοβούνται τα γηρατειά.

«Καταπολέμηση της ηλικίας, αντίσταση κατά των γηρατειών, αντιγηραντικά.

Τίποτα από αυτά δεν είναι δυνατό. Αν κάνετε μία έρευνα στο ίντερνετ, θα δείτε ότι αυτή είναι η απάντηση. Χάπια, συμπληρώματα και άσκηση για να καταπολεμήσετε την διαδικασία της γήρανσης.

Ξέρετε ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε τη γήρανση; Ο θάνατος.

Δεν θέλω να αγωνίζομαι καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Αλλά, θέλω να κάνω το καλύτερο με ό,τι μου δόθηκε. Και θέλω να ακτινοβολώ ένα λαμπερό φως στις σκοτεινές γωνιές της ντροπής, που έχει μαζευτεί στις γυναίκες, επειδή τολμούν να γεράσουν.

Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο μόνη μου, αλλά αν νιώθετε όπως εγώ, υπάρχουν μερικές καταπληκτικές γυναίκες εδώ στο Instagram, από τις οποίες εμπνέομαι κάθε μέρα.

Υπάρχουν πολλές πολλές ακόμα επιρροές για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αλλά για τώρα επιλέγω αυτές που αποδέχονται την ηλικία τους και το κάνουν με όμορφο τρόπο», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της η Paulina Porizkova.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Paulina Porizkova:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024