Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή - Έλλη Κοκκίνου - Μαζί για μπάνιο και το Instagram παίρνει φωτιά

Δέσποινα Βανδή – Έλλη Κοκκίνου – Μαζί για μπάνιο και το Instagram παίρνει φωτιά

Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου έκαναν τους followers τους να παραμιλούν

H Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου έβαλαν τα μαγιό τους έκατσαν στην ξαπλώστρα και… έριξαν το Instagram.

Οι δυο τραγουδίστριες που είναι και καλές φίλες θέλησαν να ευχηθούν στους διαδικτυακούς τους φίλους «καλό Αύγουστο» με τον πιο δροσερό τρόπο φορώντας τα μπικίνι τους.

Λίγο πριν βουτήξουν στην πισίνα ευχήθηκαν καλό μήνα και έκαναν τους followers τους να παραμιλούν.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Έλλη Κοκκίνου έχουν αψεγάδιαστη σιλουέτα και είναι από τις ελάχιστες τραγουδίστριες που θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν ένα τέτοιο βίντεο.

Η Δέσποινα Βανδή είχε πει στους followers της για τα μυστικά της αψεγάδιαστης σιλουέτας της:

«Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας! Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη! Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα αλλά θα τα καταφέρετε!»

Και για τη διατροφή της είχε πει:

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε. Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά.

Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματα σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!».

Η δε Έλλη Κοκκίνου έχει πει πως το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί περιλαμβάνει τέσσερα γεύματα που απέχουν μεταξύ τους τέσσερις ώρες, ενώ πάντα πριν από το φαγητό πίνει ένα ποτήρι νερό και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας 3 λίτρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη έχει κόψει τη γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας.

Λέει «όχι» στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά και φαγητά κατσαρόλας από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα.

Ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της είναι πως ενδιάμεσα από τα γεύματα θα φάει ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι, ενώ αν το βράδυ βγει για φαγητό το μεσημεριανό της θα είναι light.

Δείτε τις δύο τραγουδίστριες να φορούν τα μπικίνι τους και… να εύχονται «καλό μήνα»!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024