Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Δούκα - Δέχτηκε υβριστικά μηνύματα και απάντησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο

Ζέτα Δούκα – Δέχτηκε υβριστικά μηνύματα και απάντησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο

Η δυσάρεστη εμπειρία στην Κεφαλονιά που λίγο έλειψε να της χαλάσει τις διακοπές.

Την Κεφαλονιά επέλεξε για να ξεκουραστεί και να κάνει τα μπάνια της η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο όμορφο νησί του Ιουνίου παρέα με την οικογένειά της και τη φίλη της, Μαρία Ναυπλιώτου.

Απήλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και πέρασε μοναδικές στιγμές ωστόσο είχε και μια δυσάρεστη εμπειρία. Συγκεκριμένα, ένα βράδυ η Ζέτα Δούκα με την παρέα της καθώς δειπνούσαν σε εστιατόριο, ανακάλυψαν την κακή ποιότητα του φαγητού και αποφάσισαν να σηκωθούν και να φύγουν.

Η ηθοποιός έκανε ανάρτηση στα stories της για την άσχημη αυτή εμπειρία thw αλλά σίγουρα τη συνέχεια δεν την περίμενε. Tι συνέβη; Δέχτηκε λεκτικό bullying και μάλιστα συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Σήμερα με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media η ίδια αποκάλυψε όλα όσα της συνέβησαν στην Κεφαλονιά:

«Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024