Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Σταυροπούλου - Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Βίκυ Σταυροπούλου – Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Μητέρα και κόρη έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Τον χρόνο πίσω γύρισε το απόγευμα της Κυριακής (1/8) η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός θυμήθηκε την ερμηνεία της στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και έκανε μία ανάρτηση στα social media γράφοντας μερικές σκέψεις της για τη βραδιά εκείνη, που της έχει μείνει αξέχαστη.

Όπως σημείωσε στο Instagram, εκεί τη μέρα έζησε την πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής της καριέρας, ωστόσο αυτό που έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά της είναι η αντίδραση της κόρης της, Δανάης Μπάρκα, η οποία είχε σηκωθεί όρθια και τη χειροκροτούσε με δάκρυα στα μάτια:

«Πέρυσι αυτήν την μέρα στην Επίδαυρο έζησα την πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής! Εξακολουθώ να νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη.. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματωθεί αυτό το όνειρο, ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν εκεί η θύμηση της αγάπη σας μου γλυκαίνει την ψυχή!

Αυτό βέβαια που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μου, είναι η περηφάνια της Δανάης που αποτυπώνεται στην δεύτερη φωτογραφία. Σας ευχαριστώ για όλα, καλό μήνα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:


Την ανάρτηση της μητέρας της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγραψε στα stories της: «Δεν περίμενα εκείνη την ημέρα για να νιώσω περήφανη για ό,τι έχεις καταφέρει με την ψυχή και το ταλέντο σου, αλλά ΝΑΙ… έτρεμα κι έκλαιγα από χαρά για σένα».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024