Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου - Πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος - Ζαλίζουν οι αναλογίες της

Σίσσυ Χρηστίδου – Πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος – Ζαλίζουν οι αναλογίες της

Εσείς την είδατε;

Λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί, ύστερα από έναν απαιτητικό χειμώνα, βρήκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια βιώνει μια δύσκολη περίοδο, καθώς η μητέρα της δίνει μάχη με τη λευχαιμία και προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στο MEGA τρέχουν.

Μέχρι τώρα λοιπόν, η Σίσσυ δεν είχε καταφέρει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει, αλλά το απόγευμα της Κυριακής (1/8) με μια φωτογραφία της στο Instagram έδειξε πως επιτέλους παίρνει μια ανάσα. Συγκεκριμένα, έκανε το πρώτο της ποστ με μαγιό για αυτό το καλοκαίρι και μας άφησε άφωνους με το κορμί της.

Δροσίζεται στην πισίνα φορώντας ένα ασπρόμαυρο μπικίνι και ένα μεγάλο καπέλο για να προστατευθεί από τον ήλιο. Μάλιστα, είναι φανερό πόσα κιλά έχει χάσει.

Δείτε την ανάρτηση και θα καταλάβετε και εσείς:

Στο MEGA τη νέα σεζόν:

Θυμίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει πλέον στην οικογένεια του MEGA. Με επίσημη ανακοίνωσή του Μεγάλο Κανάλι γνωστοποίησε ότι η παρουσιάστρια θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας. Αναλυτικά:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή. Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024