Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χάππιλος - Με ένα βίντεο εξηγεί πώς δρουν τα εμβόλια κατά του κοροναϊού

Παύλος Χάππιλος – Με ένα βίντεο εξηγεί πώς δρουν τα εμβόλια κατά του κοροναϊού

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, που έχει δουλέψει ως χημικός, ξεδιαλύνει ορισμένες απορίες μας για το mRNA και τα σκευάσματα κατά της Covid-19.

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε σήμερα ο Παύλος Χάππιλος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έβγαλε για λίγο την ποδιά της κουζίνας του και «εκμεταλλευόμενος» τη δημοσιότητα που κέρδισε από το ριάλιτι μαγειρικής θέλησε να στείλει το δικό μου μήνυμα για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.

Ο 35χρονος κατέχει βασικές γνώσεις αφού για χρόνια δούλευε ως χημικός στη Βρετανία. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους τι συμβαίνει με τα σκευάσματα, τι είναι το mRNA και να ξεδιαλύνει ορισμένες απορίες. Παράλληλα, διαχώρισε όσους φοβούνται τις παρενέργειες του εμβολίου από τους αρνητές και αποδοκίμασε την επικοινωνιακή πολιτική που έχει ακολουθηθεί έως τώρα. Στο τέλος, τόνισε πόσο σπουδαία είναι τα εμβόλια.

«Είναι λογικό σε κάτι καινούριο να ακούς διαφορετικές απόψεις και είναι όλες σωστές. Δεν λέω ότι είναι λάθος αλλά για να υπάρχει μια πληθυσμιακή ανοσία πρέπει ένα συγκεκριμένο ποσοστό να κάνει το εμβόλιο. Καταλαβαίνω το να μην κάνουν το εμβόλιο άνθρωποι που φοβόνται αλλά δεν καταλαβαίνω το να μην το κάνει κανείς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο  Παύλος Χάππιλος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που εξηγεί τα πάντα:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024