Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι φέρνει ο Αύγουστος στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Τι φέρνει ο Αύγουστος στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Ποια είναι τα ζώδια που θα γνωρίσουν τις χαρές του απόλυτου έρωτα τον Αύγουστο;

Μπορεί το καλοκαίρι να οδεύει προς το τέλος του, ωστόσο ο Αύγουστος, φαίνεται ότι θα είναι ο μήνας του έρωτα για κάποια ζώδια.

Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι λόγω της ανεμελιάς που έχουν οι ημέρες αποτελεί μια περίοδο που ευνοεί τις γνωριμίες. Οι περισσότεροι είναι πιο χαλαροί και φλερτάρουν με αποτέλεσμα να γεννιούνται σχέσεις και ερωτικές γνωριμίες.

Κάποια ζώδια, όμως, φαίνεται ότι θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα τον Αύγουστο.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί σύμφωνα με τις προβλέψεις του astrology.gr;

ΚΡΙΟΣ

Σκοτσέζικο ντους σου ετοιμάζει η μοίρα και πάνω που σηκώνεις τα χέρια ψηλά, μπαϊλντισμένος/η από τα ζόρια του Κρόνου, που διαρκώς σου λέει «εσύ φταις, πάρε τις ενοχές και κάν’ τες κομπολόι», η Νέα Σελήνη, στις 8, σε ωθεί να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι τώρα και να μπεις σε καινούρια μονοπάτια και σε αδόκιμες πρακτικές.

Ξέρω, κατά βάθος σου αρέσουν οι ανατροπές, ειδικά όταν τις προκαλείς εσύ, μα ακόμη κι αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με τον Ουρανό, αυτός ο τρελάρας δεν έχει μπέσα και θα σου την κάνει την κασκαρίκα.

Ανατροπή στην ανατροπή δηλαδή κι αν θες μια νορμάλ σχέση, σιγά μην σου την στείλει. Αν πάλι πας να το παίξεις αδέσμευτος/η και «δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι», θα σου στείλει το δέκα το καλό για να σε τυραννήσει κι αν αλλαξοπιστήσεις, θα σου γυρίσει ξανά το φύλλο και θα είναι σαν να βλέπεις τον πρώην εαυτό σου στην άλλη πλευρά. Μύλος σου λέω…

Ευτυχώς όμως, έρχονται καλύτερες μέρες, με ορόσημο τον Δεκαπενταύγουστο που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό κι όλοι/ες θα αρχίσουν να σε βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Είναι όμως και η Πανσέληνος στις 22 που θα ανεβάσει επί σκηνής όλον τον ερωτικό θίασο του Διονύσου και πώς να πεις «όχι» σε αυτήν την ντολτσεβίτικη πανδαισία;

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να δεσπόζουν στα ερωτικά σου, όλα θα μπορούσαν να είναι τέλεια, αν δεν υπήρχε αυτός ο ακατονόμαστος Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που εδώ και χρόνια σου τάζει χωρίς αντίκρισμα κι εσύ μένεις να κυνηγάς το χαμένο όνειρό σου. Λάθη, απάτες, κοροϊδίες, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές και πάλι καλά που δεν σου τα έχουν φάει όλα, γιατί έτσι είσαι εσύ, από την μια τα μαζεύεις και τα φυλάς κι από την άλλη έρχονται και σου τα βουτάνε.

Χρήματα, αισθήματα, ό,τι έχεις… Κι αν σου γράψω βέβαια ότι είναι καλός ο Ποσειδώνας, θα έχεις δίκιο να πας να διαβάσεις άλλο ζώδιο.

Οι δύο αντιθέσεις του θα σε βάλουν πάλι στην διαδικασία να ψάχνεσαι κι αν η πρώτη με την Αφροδίτη είναι και ολίγον μεθυστική, με την έννοια πως όταν ξυπνήσεις, δεν θα θυμάσαι τίποτα και θα συνεχίσεις να τραγουδάς στο μπάνιο, η δεύτερη με τον Άρη το έχει το βαρβάτο το άπιστό της και σε βλέπω πάλι να γίνεσαι ο γνωστός ταύρος του υαλοπωλείου, με το μάτι το γυριστό.

Είναι όμως κι ο Ουρανός στο ζώδιό σου, αυτός ο ανισορροπάκιας, που ζητάει το μερτικό του κι αυτόν τον μήνα. Κάνε σου λέει ό,τι πιο ανήκουστο υπάρχει κι εγώ θα είμαι μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλος αέρας θα αρχίσει να φυσάει στα ερωτικά σου μετά τον Δεκαπενταύγουστο, που η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Ζυγό και τον 5ο ηλιακό οίκο σου, τάζοντας σου γάμο και μη γελάς γιατί όλα αυτά που κοροϊδεύει ο ανάλαφρος εαυτός σου θα τα λουστείς.

Για φλερτάκι θα ξεκινάς, όλα ωραία και καλά, όμως στην στροφή θα σου προκύπτει, αιώνιος έρωτας αγκαλιαστός, μέχρι πνιγμού, ενώ πάνω που θα αρχίζεις το πολλαπλό μπλα-μπλα για να μπερδέψεις τον εχθρό, μια ευαίσθητη ψυχή θα σε κομπλάρει με τα δάκρυά της και μπορεί να φας κόλλημα. Ναι, εσύ και στις ελάχιστες πλέον φωτεινές εκλάμψεις του μυαλού σου θα μονολογάς:

Μα τι είναι τούτο πάλι, χάθηκε μια ατακαδόρικη σχέση, χάθηκε το σήμερα εδώ κι αύριο εκεί; Πάλι καλά που έχεις δύο εαυτούς (τουλάχιστον) και θα παίξουν οι εφεδρείες για να μην ρεζιλευτεί η πρώτη ομάδα. Μην είσαι όμως αχάριστος/η.

Από κοινωνική ζωή θα σκίσεις και μόνο οι επαφές που θα κρατήσεις είναι μεγάλο κέρδος. Αυτό τουλάχιστον σου υπόσχεται η Δήμητρα στο ζώδιό σου που από εκεί και ύστερα ειδικεύεται στις επισημότητες. Κάνε δηλαδή έναν γάμο στο δημαρχείο κι αν σου πέφτει λίγος ή μακρινός, πάρε διαζύγιο να το ευχαριστηθείς. Την νομική πράξη και την τζίφρα πάντως δεν την γλιτώνεις, όπως κι αν έχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα ο ουρανός του Αυγούστου είναι διττός ως προς το τι θα μπορούσε να σου συμβεί, αλλά και τι θα μπορούσες να επιλέξεις. Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη στις 8 σε βάζει σε εντελώς κόντρα ρόλο, να βασανίζεσαι δηλαδή με πρόσωπα που ό,τι κι αν τους τάξεις, δεν μένουν με τίποτα μέσα στο μαντρί. Βρε τι παστίτσια και τι γεμιστά, στράφι θα πάνε όλα κι εσύ θα αρχίσεις να έχεις κρίση συνειδήσεως.

Μήπως δεν αρέσω, μήπως έβαλα πολύ αλάτι; Όμως με τις θεοπάλαβες περιπτώσεις που θα μπλέξεις, μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Απλά, να ξέρεις ότι όσο πιέζεις και τραβάς, τόσο θα απομακρύνονται. Ουρανός speaking.

Όμως η συνέχεια είναι αντάξια των θέλω σου κι όχι ακριβώς, επειδή μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Ζυγό και τον 4ο ηλιακό οίκο σου, μέσα στο σπίτι σου, δηλαδή. Αυτό καλό είναι, αλλά δεν φτάνει για να σου δώσει το κάτι παραπάνω που ζητάς, το ζουληχτό και το αγκαλιαστό μέχρι σκασμού, με την κουλούρα να κατεβαίνει από το ράφι. Είναι το ραντεβού της με τον Χείρωνα στον Κριό (αντίθεση) που περιμένεις με λαχτάρα, εκτός πια κι αν το χαραμίσεις κι αυτό με το να κλαις για περασμένες αγάπες.

ΛΕΩΝ

Η παράσταση του Αυγούστου ξεκινά, πρώτη πράξη με χορηγό τον Κρόνο, που του αρέσει να σε βλέπει να βασανίζεσαι και να απορείς μα γιατί όλες οι γκαντεμιές τυχαίνουν σε μένα. Ακολουθεί όμως η δεύτερη πράξη με την Νέα Σελήνη στις 8, που αλλάζει άρδην τα δεδομένα κι από εκεί που δεν είχες μαντήλι να κλάψεις, να σου τα πλούτη και τα μεγαλεία καρδιάς.

Όμως Ουρανού παρόντος, τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε κι εσύ πούλα τρέλα. μπας και τον ξεγελάσεις και σε περάσει για δικό του. Άσε που υπάρχει και το άλλο σενάριο, το αναποδιασμένο, πάνω. δηλαδή. που θα αρχίσεις να βλέπεις ηλίου πρόσωπο, να σου δώσει μια και να σε ξαποστείλει ερωτικώς.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο σεξάκι προβλέπεται, αλλά για σχέση κανονική και με τον νόμο ούτε λόγος να γίνεται. Θα μου πεις από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα, δεν θέλω όμως απαισιοδοξίες.

Εσύ ζεις και αναπνέεις για την Πανσέληνο στις 22, που θα λάμψεις με την παρουσία σου και με τα κατορθώματά σου. Επιτέλους, ο Δίας σε ξαναθυμάται και σου δίνει το μαγικό ραβδί του. Με βάτραχο θα κοιμάσαι, στο Μπάκιγχαμ θα ξυπνάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για όσο καιρό η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει να σου κάνει τα χατίρια, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στο θαύμα.

Γιατί με τον Ποσειδώνα απέναντί σου να μην χορταίνει να σε παραμυθιάζει, χρόνια τώρα, μόνο με θαύμα θα κρατήσεις μια σχέση της προκοπής ή, αν κάνεις πώς δεν βλέπεις και δεν ακούς ή αν πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται, χωμένος/η στις μετρήσεις και τους αριθμούς.

Κι αν η αντίθεσή του με την Αφροδίτη θα σου σερβίρει τον ιδανικό έρωτα, χωρίς ψεγάδια, που σημαίνει ότι όσο ζεις, ελπίζεις, όταν θα πιάσει στασίδι ο Άρης απέναντί του θα βγουν στην γύρα όλα τα δαιμόνια που τα τελευταία χρόνια συχνά-πυκνά έχουν βγάλει νοκ άουτ την λογική σου.

Η αβεβαιότητα κι η απιστία φιγουράρουν πρώτες, γι’ αυτό σου λέω, αγάπα τον πλησίον σου, αλλά μείνε σε απόσταση και φαντάσου ότι όλα είναι σούπερ.

Τον Δεκαπενταύγουστο βέβαια η Αφροδίτη αναχωρεί για τον Ζυγό και μένεις με τον Άρη στο ζώδιό σου και τις εργασιοθεραπείες του.

Δουλειά, αντί για σεξ, κάτι είναι όμως κι αυτό, άσε που μπορεί να σου κάτσει και κανένα τυχερό-άτυχο εν ώρα υπηρεσίας…

ΖΥΓΟΣ

Με το που θα σκάσει μύτη η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ετοιμάσου για παντρειά, αλλά κοίταξε να αποφασίσεις γρήγορα και να μην το κοσκινίζεις δέκα τέρμινα.

Πλανήτης είναι, θα κουραστεί κι αυτή. Τα καλά και τα συμφέροντα πάντως ξεκινούν τον Δεκαπενταύγουστο. Μέχρι τότε θα πήξεις στην παρανομία κι όχι πως σε χαλάει αυτό, έχεις μάθει χρόνια τώρα σε διπλές και ημίδιπλες καταστάσεις.

Μονά-ζυγά τα Σ/Κ και ελεύθερο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα.

Το πρόβλημα είναι ότι με τον Άρη στην Παρθένο όσο εύκολα μπορείς να τους την φέρεις γιατί δεν ξέρουν τι μουσίτσα είσαι, άλλο τόσο μπορεί να την πάθεις και να βρεις το ταίρι σου στην γνωστή στάση «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Στις αρχές Αυγούστου, πάντως έχει και λίγο Κρόνο, έτσι για να εκπαιδευτείς στα δύσκολα. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και ποια να συγκριθεί μαζί της; Στις 22, έρχεται η Πανσέληνος, που είναι όλα τα κορμιά για σένα. Π

άρ’ τα και κάν’ τα ό,τι θες κι αν γίνει και κανένα σκάνδαλο, δεν πειράζει, Δίας κερνά, Δίας πληρώνει κι εσύ θα έχεις να λες και στα δισέγγονα σου, ζωή να ‘χεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλίες λέει… Μα υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα; Αυτά τα λένε οι Υδροχόοι και κάτι άλλοι περίεργοι. Διότι στην πράξη η καλή φιλία όλα τα αλέθει κι αυτό θα επιβεβαιωθεί πάραυτα με την Αφροδίτη και τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου.

Από την καλή κι από την ανάποδη όμως γιατί όσο εσύ φαντάζεσαι και ονειρεύεσαι τα απωθημένα σου από την εφηβεία σου -για να μην πω πιο νωρίς- υπάρχουν ακόμη και οι φίλοι/ες-φίδια, που ζουν στον κόρφο σου, παρότι έχεις ήδη ξεπαστρέψει καμιά δεκαριά, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του Αϊ Γιώργη.

Αυτά σχεδιάζει ο Ποσειδώνας που τον Αύγουστο παίζει τένις με την Αφροδίτη και τον Άρη.

Έχεις βέβαια και τον άλλον απέναντί σου, τον Ουρανό, τον πελεκητή, που δίνει μια στις σχέσεις και τις στέλνει αδιάβαστες. Τρίγωνα κάνει αυτός, αλλά μην ξεγελιέσαι. Έχεις τύχη, μόνον αν είσαι στη γύρα και δεν έχουν προλάβει να σου μπουν στο μυαλό Σκορπίσιες ιδέες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όχι πως έχεις πρόβλημα με τις άλλες ζωδιακές θέσεις, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, αλλά όσο να ‘ναι η Αφροδίτη στον Ζυγό σου έρχεται πιο συμπαθητικά και έχεις λόγους για να ελπίζεις στα καλύτερα μετά τον Δεκαπενταύγουστο που θα τσεκάρει το ετήσιο εισιτήριό της στο ζώδιο.

Από βεγγέρα σε σουαρέ θα πηγαίνεις και στα απανταχού νυφοπάζαρα (ή τα γαμπροπάζαρα), θα κυκλοφορεί ό,τι καλύτερο διαθέτει η πιάτσα.

Όμως πρόσεξε γιατί η όλη υπόθεση μπορεί να είναι και παγίδα και από εκεί που θα σουλατσάρεις στα κρεβάτια να σου βάλουν την κουλούρα, όπως τον παλιό καλό καιρό, που αντάλλασσες μια ματιά και βρισκόσουν λογοδοσμένος/η σε χρόνο dt. Εξ άλλου με την Δήμητρα απέναντί σου δεν μπορεί έναν, δύο γάμους θα τους κάνεις και μην γελάς γιατί είσαι ικανός/η. Έναν πολιτικό κι άλλον έναν στο Μπαλί με εξωτικό πλάσμα και άλλο τελετουργικό, μην σου θυμίσω το Λας Βέγκας.

Όσο εύκολοι είναι οι γάμοι βεβαίως, άλλο τόσο είναι και τα διαζύγια κι αν δεν ξέρεις τι από τα δύο να κάνεις παίξ’ το κορώνα γράμματα. Με την τύχη που κουβαλάς, ό,τι και να βγει για καλό θα είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ήθελα να ‘ξερα τι θα έκανες, αν δεν ήταν κι αυτός ο Ουρανός στον Ταύρο και τον 5ο ηλιακό οίκο σου. Ερωτική στασιμότητα θα επικρατούσε στο βιτρινάτο γραφείο σου κι εσύ θα συνέχιζες να κοιμόσουν αιωνίως αγκαλιά με τις φιλοδοξίες, άντε και με τον/την γραμματέα σου σε κάποιο meeting. Ο/η σύζυγος είναι για να λες ότι έκανες το καθήκον σου προς την κοινωνία και για να κουνάς το δάχτυλο στους απάντρευτους, μέχρι εκεί.

Αυτός ο τύπος όμως έχει ειδική αποστολή να σε τρελάνει ή/και να ξεθεμελιώσει εν μια νυκτί όλο το οικοδόμημα με τα πρέπει τις ηθικολογίες σου, αλλά και τις ανασφάλειές σου.

Ό,τι κατηγορούσες, αυτό θα πάθεις για να γνωρίσεις τελικά και τον άλλο Αιγόκερω που δεν είναι αυτός με τις δημόσιες αρετές και τα ιδιωτικά βίτσια.

Τώρα τα βίτσια θα γίνουν δημόσια κι όσο για τις αρετές αιωνία τους η μνήμη, μέχρι να προκύψουν οι επόμενες. Η Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου θα δώσει το σύνθημα της μεγάλης επανεκκίνησης κι ακολουθεί το τρίγωνο του Ουρανού με τον Άρη στα μέσα του μήνα, για να εμπεδώσεις τις νέες συμπαντικές εντολές. Αυτό που δεν περιμένεις, αυτό θα γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάνω που σφίξανε οι ζέστες, σφίξανε και τα λουριά κι ο Αύγουστος δεν θα σου μπει καλά. Από πρόβλημα σε πρόβλημα θα σε πηγαίνει αλλά τι να κάνει κι ο Κρόνος στο ζώδιό σου, άνεργο να μείνει το παλικάρι;

Εξ άλλου, στις 8 η Νέα Σελήνη αλλάζει τα δεδομένα κι από εκεί που έτρωγες τις φάπες, θα αρχίσεις να τις ρίχνεις, με την μεταφορική έννοια εννοείται, ο Άρης αυτήν την περίοδο ασχολείται μόνον με το σεξ και πώς θα το τερματίσεις ή θα το κόψεις, ανάλογα με τα φεγγάρια σου.

Αλίμονο όμως στις ευαίσθητες ψυχές που θα βρεθούν στο διάβα σου, γοητευμένες από αυτό το παρανοϊκό κάτι που έχεις στο μάτι. «Αλλιώτικος/η είναι τούτος/η» σκέφτονται κι έτσι βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά, πιστεύοντας ότι σεργιανάνε στην Ντίσνειλαντ του έρωτα.

Ίσως βέβαια να την πάθεις κι εσύ, αν σε πιάσουν τα συντηρητικά σου, γιατί θα πέσεις πάνω στο alter ego σου.

Όμως η Πανσέληνος στις 22 φέρνει την πλήρη δικαίωσή σου για όλα τα παλαβά που κατά καιρούς σου κατεβαίνουν στο κεφάλι και μένει να διαλέξεις από την βασιλική κολεξιόν τα καλύτερα κομμάτια.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καλά νέα για σένα είναι ότι με τον Άρη απέναντί σου δεν υπάρχει στασιμότητα.

Oι απανωτές υποψηφιότητες θα σε κάνουν τουλάχιστον να νιώθεις πως μετράς στην πιάτσα.

Αυτά όμως είναι και τα κακά νέα, στην περίπτωση που θες την ησυχία σου ή είσαι ήδη σε μια σχέση.

Το τρίγωνό του με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στα καλά καθούμενα, ενώ η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα σε βάζει να κάνεις πράγματα που η χριστιανική σου αγωγή τα απορρίπτει μετά βδελυγμίας.

Γιατί δηλαδή πρέπει να ζήσεις μέσα στην ίντριγκα; Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να γίνεις το κορόιδο της υπόθεσης κι ό,τι σου λένε, να το χάφτεις, αλλά είναι ζωή αυτή, που σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα στην αγιοσύνη και την αμαρτία; Μέσος όρος κύριοι δεν υπάρχει;

Ο Δεκαπενταύγουστος πάντως είναι ορόσημο του πριν και του μετά. Τότε είναι που η Αφροδίτη μετακομίζει στον Ζυγό και σε αφήνει μόνο/η κι απροστάτευτο να βουρλίζεσαι με τον πειρασμό. Όχι πως η αυτού εξοχότης δεν θα υπάρχει και πριν, αλλά θα είναι γλυκούλης ο άτιμος..

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024