Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέραρντ Μπάτλερ - Μήνυση σε διάσημο στούντιο - Γιατί ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια;

Τζέραρντ Μπάτλερ – Μήνυση σε διάσημο στούντιο – Γιατί ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια;

Mετά την Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τζέραρντ Μπάτλερ έρχεται να προστεθεί στη λίστα ηθοποιών που μηνύουν κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, διεκδικώντας τεράστια χρηματικά ποσά ως αποζημίωση

Mετά την «Μαύρη Χήρα» Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία μήνυσε την Disney, ακόμα ένας σταρ του Χόλιγουντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα ηθοποιών που κινούνται νομικά  κατά κινηματογραφικών στούντιο.

Πρόκειται για τον «Λεωνίδα» από τους «300», Τζέραρντ Μπάτλερ.

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι του χρωστούν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την ταινία, η οποία έφερε τα σίκουελ του London Has Fallen και του Angel Has Fallen.

Στην μήνυση αναφέρεται:

«Οι παραγωγοί έχουν κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από το φιλμ «Ο Όλυμπος έπεσε», αλλά αρνούνται να πληρώσουν στον Μπάτλερ μια δεκάρα από τα κέρδη που του υποσχέθηκαν στη συμφωνία. Ο Μπάτλερ συνεργάστηκε με τους Defendants για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο franchise ταινιών. Απαιτεί το δίκαιο μερίδιό του».

Το Variety αναφέρει ότι ο Τζέραρντ Μπάτλερ δικαιούταν «το 10% των καθαρών κερδών, συν 6% των εγχώριων προσαρμοσμένων ακαθάριστων εσόδων άνω των 70 εκατομμυρίων δολαρίων και το 12% των ξένων προσαρμοσμένων ακαθάριστων εσόδων άνω των 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία παραγωγής του δικαιούταν επίσης το 5% των καθαρών κερδών και ο Μπάτλερ έπρεπε να λάβει ορισμένα μπόνους για την επίτευξη των κατώτατων ορίων του ταμείου».

Ένας ελεγκτής που προσέλαβε οΤ ζέραρντ Μπάτλερ  διαπίστωσε ότι «οι εγχώριες εισπράξεις υποτιμήθηκαν κατά 17,5 εκατομμύρια δολάρια και οι εισπράξεις των παραγωγών υποτιμήθηκαν κατά 12 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των 8 εκατομμυρίων δολαρίων που πήγαν στα στελέχη».

Η αγωγή κατατέθηκε κατά του στούντιο Millennium Films, το οποίο παλαιότερα ήταν γνωστό ως Nu Image.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024