Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαν δυο σταγόνες νερό - Ο σωσίας του Μπραντ Πιτ και η... βαρετή ερωτική του ζωή

Σαν δυο σταγόνες νερό – Ο σωσίας του Μπραντ Πιτ και η… βαρετή ερωτική του ζωή

Ο σωσίας του Μπραντ Πιτ δεν περνάει τόσο καλά στα ραντεβού και στην προσωπική ζωή του...

Όταν περπατάει στους δρόμους της Οξφόρδης όλοι σταματούν ή γυρίζουν το κεφάλι τους να τον κοιτάξουν, οι κάμερες των κινητών «παίρνουν φωτιά», εξάλλου όλοι θέλουν μία φωτογραφία, ένα μικρό στιγμιότυπο με τον Μπραντ Πιτ.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ο Μπραντ Πιτ, αλλά ο Νέιθαν Μιντς (Nathan Meads), εργάτης, μόνος πατέρας δύο κοριτσιών, 35 χρόνων και μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερού με τον χολιγουντιανό ηθοποιό.

«Όταν ήμουν 20 χρόνων ήταν η πρώτη φορά που μου είπαν ότι μοιάζω με τον Μπραντ Πιτ και αυτό συνεχίζεται από τότε, αλλά πάντα γελούσα μ’ αυτό», λέει ο Μιντς.

Πριν τρία χρόνια όμως, κατάλαβε ότι μπορεί να βγάλει χρήματα από αυτή την ομοιότητα και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί.

«Μερικοί άνθρωποι λένε ότι πρέπει να είμαι συγγενής του ή ότι η μαμά μου πρέπει να είχε σχέση με αυτόν», προσθέτει.

«Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και τώρα, θα με κοιτάξουν δυο φορές όταν θα περάσουν από δίπλα μου ή θα μου ζητήσουν μια φωτογραφία, αν και μερικοί απλώς τραβούν φωτογραφίες χωρίς να το καταλάβω», συνεχίζει.

Ο Μιντς είπε ότι χρειάστηκαν χρόνια για να βρει έναν τρόπο για να τον ωφελήσει η ομοιότητά του με τον οσκαρικό ηθοποιό.

«Ενώ εκατοντάδες άνθρωποι μου έλεγαν ότι του μοιάζω, ποτέ δεν έκανα τίποτα γι’ αυτό» έτσι πριν από τρία χρόνια έστειλε φωτογραφίες σε πρακτορεία τα οποία ανταποκρίθηκαν για μία συνεργασία μαζί του.

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με την Ντόριεν Ρόουζ, που είναι η σωσίας της Αντζελίνα Τζολί και η οποία κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση ως Τζολί από 250 έως 500 λίρες.

Με την ιδιότητα του σωσία τον έχουν προσκαλέσει σε πολλές εκδηλώσεις για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, όπου έχει γνωρίσει και άλλες διασημότητες. Πριν από την πανδημία του κοροναϊού παραβρέθηκε στα βραβεία Glamour στο Λονδίνο καθώς και σε πολλές επιδείξεις μόδας.

Ο Μιντς λέει ότι αισθάνεται ευλογημένος από το δώρο της καλής εξωτερικής εμφάνισης και δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Μπραντ Πιτ.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μπραντ Πιτ και πιστεύω ότι είναι μεγάλος ηθοποιός. Παίζει όλους τους ρόλους του υπέροχα και φαίνεται ότι είναι πραγματικός κύριος και οικογενειάρχης, άλλο ένα κοινό που έχουμε, αν και διαφέρουν τα τραπεζικά μας υπόλοιπα» δηλώνει ο Μιντς σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024