Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Σκλήβα - Το φαντασμαγορικό πάρτι της 18χρονης κόρης της

Ειρήνη Σκλήβα – Το φαντασμαγορικό πάρτι της 18χρονης κόρης της

Η Ειρήνη Σκλήβα ετοίμασε το απόλυτο πάρτι ενηλικίωσης για την κόρη της

Η Ειρήνη Σκλήβα το 1996 στέφθηκε Μις Κόσμος, όμως η πιο σημαντική στιγμή της ζωής της ήρθε με την απόκτηση της κόρης της Μαριτίνας που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, είναι πολύ όμορφη, έχοντας πάρει χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό πατέρα της, τον επιχειρηματία Χυδήρογλου με τον οποίο όμως δεν ζει πια μαζί αφού οι γονείς της χώρισαν πριν από λίγα χρόνια και μάλιστα όχι και με τόσο ήρεμο τρόπο.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όμως ως γονείς φρόντισαν ώστε όλο αυτό να μην αγγίξει ούτε στο ελάχιστο την κόρη τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Η Μαριτίνα λοιπόν έγινε 18 ετών και οι δικοί της φρόντισαν να το γιορτάσουν όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι που μόλις ενηλικιώνεται!

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε η περήφανη μαμά της, το πάρτι που διοργάνωσε για τα 18α γενέθλιά της ήταν πράγματι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και τα είχε όλα.

Εντυπωσιακή τούρτα, έγινε κοντά στη θάλασσα, η εορτάζουσα έλαμπε από ομορφιά ενώ τα δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό την ώρα που έσβηνε τα 18 κεράκια της, ήταν πράγματι ιδιαίτερα φαντασμαγορικά.

Η Μαριτίνα η οποία λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και είναι και «αμαζόνα» αφού είναι αθλήτρια της ιππασίας και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις το επόμενο διάστημα αναμένεται να αφοσιωθεί στις σπουδές που θα επιλέξει να κάνει όμως προς το παρόν διανύει ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024