Είχαμε καταλάβει ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα γινόταν μεγάλος χαζομπαμπάς, και κάθε μέρα που περνάει μας επιβεβαιώνει!

Ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει όσο τίποτα τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του. Οι δίδυμες κόρες του ήρθαν στη ζωή και πλέον αποτελούν τη μια και μοναδική του προτεραιότητα.

Τόσο μάλιστα που για χάρη τους πάει και καθυστερημένος στις δουλειές του.

Αυτό τουλάχιστον λέει ο ίδιος μέσα από τον τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του.

«Έπρεπε να έχω φύγει εδώ και 45 λεπτά… Αλλά την έχει πάρει πάνω μου ο ύπνος και δεν κουνιέμαι ούτε για ανάσα» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στην υπέροχη φωτό με τη μια από τις δίδυμες κόρες του να κοιμάται πάνω στο στέρνο του.

Δείτε το τρυφερό story:

Η ευτυχία του ήταν σαφής από το πρώτο λεπτό της γέννησης των δίδυμων κορών του.

Όπως είχε δηλώσει:

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε.

Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο