Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος για τον Τζόρτζεβιτς: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ αυτός βρισκόταν μέσα

Τρόμος για τον Τζόρτζεβιτς: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ αυτός βρισκόταν μέσα

Σοκαριστική νύχτα για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την οικογένειά του, καθώς μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του στη Βούλα, ενώ ήταν μέσα τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του

Εφιαλτική βραδιά έζησαν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγός του, που λίγο έλειψε να έλθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους.

Ο σέρβος πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού διαπίστωσε ξαφνικά ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα, και μάλιστα μόλις κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο έδαφος κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει, αλλά και ένα σιδερένιο λοστό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγό του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τη σύζυγό του, ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες, αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Τζόρτζεβιτς όσο και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν οι δράστες.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024