Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tably: Η εφαρμογή που θα σας πει (επιτέλους) αν η γάτα σας σας αγαπάει αληθινά

Tably: Η εφαρμογή που θα σας πει (επιτέλους) αν η γάτα σας σας αγαπάει αληθινά

Όπως ανέφεραν οι Mic και Reuters, η τεχνητή νοημοσύνη του Tally (AI) δεν βασίζεται σε απλές υποθέσεις

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η γάτα σας σας αγαπάει αληθινά ή αντέχει να σας έχει κοντά της επειδή την ταΐζετε; Τώρα, μια νέα εφαρμογή θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκρυπτογράφηση εάν η γάτα σας είναι χαρούμενη, θυμωμένη μαζί σας ή απλά έχει RBF.

Το Tably είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία υγείας κατοικίδιων Sylvester.ai, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone σας για να αναλύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γάτας και να εντοπίσει εάν είναι ευτυχισμένες ή πονάνε.

Όπως ανέφεραν οι Mic και Reuters, η τεχνητή νοημοσύνη του Tally (AI) δεν βασίζεται σε απλές υποθέσεις. Χρησιμοποιεί την Κλίμακα Feline Grimace (FGS) από την κτηνιατρική επιστήμη για να αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματα των γατών σας.

Το FGS είναι ένα επιστημονικό πλέγμα που δημιουργήθηκε από τον Paulo Steagall, καθηγητή κτηνιατρικής αναισθησίας και διαχείρισης πόνου στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, ο οποίος δημοσίευσε τα ευρήματά του το 2019. Από τότε, το Sylvester.ai συνεργάστηκε με εταιρείες τεχνολογίας AltaML και The Bar G για την ανάπτυξη δυνατότητες μηχανικής μάθησης που θα βοηθούσαν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να αποκωδικοποιήσουν τις εκφράσεις των γατών τους χρησιμοποιώντας AI.

Πώς λειτουργεί;

Οι χρήστες ανεβάζουν μια εικόνα της γάτας τους στο Tably, η οποία στη συνέχεια θα χαρτογραφήσει την έκφραση της γάτας και θα την αναλύσει χρησιμοποιώντας τη μήτρα FGS, πριν παράγουν μια ανάγνωση. Κάντε ένα διάλλειμα, πάρτε μια βαθιά εισπνοή για τη στιγμή της αλήθειας και θα μάθετε αν η γάτα σας σας αγαπά στο μισό όσο την αγαπάτε.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024