Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη πρόκριση στους «16» του τουρνουά στο τένις, ενώ η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από την Ελίνα Σβιτολίνα. Δείτε όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές στην 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεχώρισε για την Ελλάδα στη τέταρτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, με τον Έλληνα να παίρνει την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά του τένις.

Ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ.

Η Μαρία Σάκκαρη, από την άλλη, είδε την Ελίνα Σβιτολίνα να την κερδίζει με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-4) και να σβήνει το όνειρό της για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αυτοκτόνησε απέναντι στον Νοτιοκορεάτη Τζεούνγκ, καθώς προηγήθηκε με 3-1 στα σετ και 10-4 στο έβδομο γκέιμ, αλλά έχασε όλα τα διαθέσιμα ματς πόιντ και γνώρισε ένα σκληρό αποκλεισμό από τη συνέχεια.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία, και θα πρέπει να νιώθει και άτυχη, καθώς είχε προβάδισμα τεσσάρων γκολ (6-2), αλλά η Σκουάντρα Ατζούρα αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε στο τελικό 6-6.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελλάδα θα είναι η Ιαπωνία, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 29 Ιουλίου.

Πτώση στην κατάταξη για την Βασιλεία Καραχάλιου, με την Ελληνίδα αθλήτρια του Laser Radial να βρίσκεται στην έβδομη θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες, ενώ χθες έφτασε μέχρι την δεύτερη. Στις δύο ιστιοδρομίες της σημερινής ημέρας κατετάγη 21η και 20η αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Μιτάκης έκλεισε την πρώτη μέρα της κατηγορίας Finn στην έβδομη θέση, με 17 βαθμούς ποινής. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν κατέλαβε την 4η και 13η θέση αντίστοιχα.

Στο τζούντο, Αλέξης Ντανατσίδης γνώρισε την ήττα από τον Καναδό Βαλουέ Φορτιέ και αποκλείστηκε στη φάση των «32» της κατηγορίας των 81 κιλών.

Τέλος στην κολύμβηση, τόσο ο Απόστολος Χρήστου όσο και ο Δημήτρης Μάρκος δεν μπόρεσαν να πάρουν τις προκρίσεις στα αγωνίσματά τους.

Ο Χρήστου κατετάγη 16ος στο σύνολο των 200μ. στο ελεύθερο και έχασε το εισιτήριο για τα ημιτελικά για έξι εκατοστά.

Ο Μάρκος τερμάτισε πέμπτος στη σειρά του στα 800μ. ελεύθερο και δεν κατάφερε να περάσει στο τελικό του αγωνίσματος, παίρνοντας την 26η θέση στο σύνολο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024