Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα μοναδικά σανδάλια που πρέπει να αγοράσετε φέτος το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα μοναδικά σανδάλια που πρέπει να αγοράσετε φέτος το καλοκαίρι

Ένα ζευγάρι σανδάλια, δεκάδες διαφορετικά στιλ

Ενώ το λαμπερό και σέξι στιλ υπήρξε παντού σαν τάση αυτό το καλοκαίρι, η αγάπη για την άνεση στην οποία όλοι «προσκύνησαν» στην καραντίνα συνεχίζει να ενσωματώνεται στις μεγαλύτερες τάσεις του σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να αισθάνεσαι καλά στα ρούχα που φοράς και τα συγκεκριμένα δερμάτινα σανδάλια είναι η κομψή, άνετη τάση που το αποδεικνύει.

Το σανδάλι του καλοκαιριού

Αυτό το καλοκαίρι, πλαστικά ή δερμάτινα σανδάλια ήταν η το ιερό θερινό δισκοπότηρο για τους λάτρεις της μόδας, ωστόσο, η φινέτσα και η απλότητα των δερμάτινων εκδόσεων κερδίζουν για άλλη μια φορά. Η ευελιξία τους έχει μετατρέψει την τάση σε κάτι εύκολο που μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε στυλ με διαφορετικά σύνολα.

Η απλότητα του σχεδιασμού και η φρεσκάδα της τάσης το καθιστούν ιδανικό για καθημερινές περιστάσεις. Όχι μόνο αυτό το υπόδημα θα είναι ένας καλός σύμμαχος για τους τελευταίους μήνες του καλοκαιριού, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για μετάβαση στις ψυχρότερες θερμοκρασίες του φθινοπώρου.

Τα σανδάλια αράχνης (Spider Sandals) είναι το ιδανικό αξεσουάρ με ένα μπλουζάκι και το αγαπημένο τζιν σορτς σας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να τα συνδυάσετε με μακριά, ελαφριά και γοητευτικά φορέματα για μια πιο μοντέρνα πινελιά. Σε τελική ανάλυση, το παπούτσι χαρακτηρίζεται από τη μινιμαλιστική κομψότητα, την προσαρμοστικότητα και τη μοντέρνα γοητεία του.

View this post on Instagram

A post shared by tomomi (@t.m.0107)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024