Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Viral η φωτογραφία τους που ανταλλάσσουν καυτά φιλιά

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Viral η φωτογραφία τους που ανταλλάσσουν καυτά φιλιά

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν διστάζει να το δείξει.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ζουν την καλύτερη περίοδο τους. Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο St. Trope και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά. Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί ύστερα από 17 χρόνια και ζει την κάθε στιγμή.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια γιόρτασε το Σαββατοκύριακο τα γενέθλιά της και πόσταρε μια παθιασμένη φωτογραφία με τον αγαπημένο της που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Θέλετε να ξέρετε τι κάνω στα 52 μου»; έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας βίντεο και σέξι φωτογραφίες της με μαγιό. Την ίδια ώρα, η φωτογραφία όπου φιλά τον Μπεν Άφλεκ έγινε viral και αποτελεί απόδειξη ότι το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», δήλωσε πρόσφατα η Λατίνα σταρ στο Apple Music 1.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της και πλάνα από το πως γιόρτασε τα γενέθλιά της:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024