Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Φοξ: «Από το 2009 είμαι καθαρή από το αλκοόλ»

Μέγκαν Φοξ: «Από το 2009 είμαι καθαρή από το αλκοόλ»

Η «καυτή» Μέγκαν Φοξ είχε γίνει ρεζίλι όταν είχε κάνει μεθυσμένη δηλώσεις στην κάμερα στις Χρυσές Σφαίρες 2009.

Η ντροπιαστική της εμφάνιση το 2009 στις Χρυσές Σφαίρες υπό την επήρεια αλκοόλ, την έκανε να μην πιει ποτέ ξανά! Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ η οποία έφτασε στο χείλος της καταστροφής λόγω της εξάρτησής της.

Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, είχε αγχωθεί τόσο πολύ που βρισκόταν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση που το έριξε στο ποτό, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί ανεπανόρθωτα», όταν χρειάστηκε να μιλήσει στις κάμερες.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Η εντυπωσιακή Μέγκαν Φοξ εξήγησε ότι δε θυμάται και πολλά από εκείνη την ημέρα, όμως όλα ξεκίνησαν από το τραπέζι, όπου καθόταν με τους αδερφούς Jonas και την Blake Lively όπου «υπήρχαν παντού μπουκάλια με σαμπάνια».

Η ίδια ανέφερε πως έκτοτε δεν ήπιε ξανά, γιατί έγινε τρομερά επιθετική εκείνη τη βραδιά και είπε πολλές βλακείες στην κάμερα, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

Η ντροπιαστική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ

Ενώ μιλούσε στη δημοσιογράφο Giuliana Rancic από το Ε!, η πάντα σέξι Φοξ αναφέρθηκε στη συνάδελφό της Salma Hayek και το… εκπληκτικό της στήθος. «Θα ήθελα πολύ να έχω το στήθος της Salma Hayek, είναι εκπληκτικό, δες», είχε πει.

Στη συνέχεια όχι μόνο εξέφρασε τις ανασφάλειες της για την εμφάνισή της, αλλά παρομοίασε μάλιστα τον εαυτό της με άντρα. «Έχω φοβερές ανασφάλειες για την εμφάνισή μου. Δεν είμαι η πιο σέξι γυναίκα».

Στη συνέχεια η ηθοποιός το «χόντρυνε» περισσότερο λέγοντας πως «είναι στα πρόθυρα να κάνει εμετό» τη στιγμή, που μιλούσε στην κάμερα, λόγω του άγχους της για το πώς φαίνεται. «Είμαι τρομοκρατημένη, που είμαι τώρα εδώ», είχε πει.

Τότε είχε αναφερθεί και στον σύντροφό της Brian Austin Green που δεν τη συνόδευσε στα βραβεία. «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Δεν τον άφησε ο αντρικός του εγωισμός. Λογικά θα ασχολείται με τη μουσική, μάλλον… Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στα βραβεία», είχε δηλώσει στους εμβρόντητους ρεπόρτερ.

Την επόμενη χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε κι έμεινε μαζί για μια δεκαετία!

Πέρυσι η Megan Fox υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αναλαμβάνοντας από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Όπως είναι γνωστό η «καυτή» σταρ είναι σε σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως τον «έρωτα της ζωής της».

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024