Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Πιατάς: «Βρίσκετε κάποια άλλη εναλλακτική λύση πέρα από το εμβόλιο;»

Δημήτρης Πιατάς: «Βρίσκετε κάποια άλλη εναλλακτική λύση πέρα από το εμβόλιο;»

«Αυτοί που σκέφτονται να μην εμβολιαστούν πώς θα προφυλαχθούν; Πώς θα δείξουν τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι σε αυτούς που αγαπάνε;» αναρωτιέται ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς

Τη δική του άποψη για την διαχείριση της κρίσης της πανδημίας αλλά αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, διατύπωσε ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Πιατάς.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πιατάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, αναφέρεται στον διχασμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη.

Ο γνωστός ηθοποιός θέτει κάποια εύλογα ερωτήματα…

«Ελπίζω να χτιστεί το περίφημο τείχος ανοσίας και οι συμπολίτες μου να πάνε να εμβολιαστούν. Γιατί βρίσκετε εσείς κάποια άλλη εναλλακτική λύση πέρα από το εμβόλιο;

Το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Και αυτοί που σκέφτονται να μην εμβολιαστούν πώς θα προφυλαχθούν; Θα απομονωθούν; Ακόμη και στο Άγιον Όρος κόλλησαν κοροναϊό και ασθένησαν βαριά.

Δεν δέχονται το εμβόλιο για χι, ψι λόγους, καλά κάνουν, ελευθερία έχουμε, τι θα κάνουν, πώς θα αναλάβουν την ευθύνη που έχουν προς τον συνάνθρωπο τους για να τον προστατέψουν;

Οι εμβολιασμένοι θα κάνουν το εμβόλιο, οι άλλοι τι θα κάνουν, πώς θα δείξουν τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι σε αυτούς που αγαπάνε, φίλους, γονείς, συναδέλφους;», αναρωτιέται ο Δημήτρης Πιατάς.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024