Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν η αγαπημένη ηθοποιός είπε «όχι» στον Ανδρέα Παπανδρέου

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν η αγαπημένη ηθοποιός είπε «όχι» στον Ανδρέα Παπανδρέου

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνάντησε τον Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη και αρνήθηκε πρότασή του

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από κοντά μας , την Τρίτη 23 Ιουλίου 1996. Από τότε μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, να παραμένει στην πρώτη γραμμή της lifestyle επικαιρότητας.

Ο ανιψιός της μεγάλης μας ηθοποιού, σύμφωνα με το detaber.gr αναπληρωτής Διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου που προκαλεί αίσθηση για τον χαρακτήρα και την ευγένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«1993 χαρακτηριστικά θυμάμαι ήμουν παιδί του γυμνασίου τότε. Ήταν παραμονές των εκλογών της 10ης Οκτωβρίου του 1993 όπου είχε ανεβεί η θεία μου (Αλίκη Βουγιουκλάκη) στη Θεσσαλονίκη και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που ξεκινήσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα την ίδια ημέρα της πρεμιέρας ήταν προγραμματισμένη η κεντρική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη του μετέπειτα πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Η διαμονή ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο και η συνάντηση αναπόφευκτη. Έγινε Σάββατο γύρω στις 7:00 το απόγευμα στο φουαγιέ του Μακεδονία ΠΑΛΛΑΣ, τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά υπήρχαν δυο δερμάτινοι καναπέδες και ένα μικρό μπαρ που καθόμασταν, η οικογένεια πριν ξεκινήσει για να πάει στην παράσταση.

Την ίδια ακριβώς στιγμή ήταν η μεγάλη προεκλογική ομιλία του μετέπειτα πρωθυπουργού και τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ανδρέα Παπανδρέου που τότε πραγματικά ήταν μεγάλες οι προεκλογικές ομιλίες, με αθρόα προσέλευση πολιτών.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είμαι με το 99%

Συναντιούνται στο φουαγιέ έξω από τα ασανσέρ την ώρα που κατέβαιναν, οπότε μόλις την βλέπει ο Ανδρέας Παπανδρέου – μια έντονη αναμφισβήτητα προσωπικότητα- πλησιάζει προς την πλευρά της και με εκείνο το αρχοντικό χειροφίλημα της λέει:

«Αγαπητή κυρία Βουγιουκλάκη χαίρομαι πολύ που σας βλέπω, θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Θέλω να καθυστερήσετε πέντε λεπτά την παράσταση και να βγούμε μαζί δυο λεπτά στην εξέδρα, να βγείτε μαζί μου να χαιρετίσουμε το παρευρισκόμενο πλήθος.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χαμογέλασε με εκείνο το σπιρτόζικο και όλο λάμψη βλέμμα, μειδίασε και απάντησε ακαριαία: “Αξιότιμε κύριε πρόεδρε αυτό που μου ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω. Εσείς είστε πολιτικός και προσπαθείτε να τουμπάρατε τον άλλο. Όλοι ξέρουμε ότι θα είστε ο επόμενος πρωθυπουργός, θα είστε το 45%, σας λέω εγώ το 50% των Ελλήνων! Εγώ δυστυχώς για εσάς είμαι το 99% και δεν μπορώ να βγω μαζί σας και απoχώρησε για να πάει προς το θέατρο», εξομολογείται ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Sports in

Πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως ενός χρόνου! (pics+vid)

Με «βαριά καμπάνα» απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε εξαιτίας του «ξύλου» με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024