Ιδιαίτερα ανανεωμένος και διανύοντας μια από τις δημιουργικές περιόδους της ζωής του μετά την καραντίνα, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα το νέο του video clip για το τραγούδι «Σ’ αγαπάω», σε δικούς του στίχους και σύνθεση και ενορχήστρωση και παραγωγή από τον Χρήστο Σαντιγκάι.

Αυτό που δεν ήταν όμως, ως τώρα γνωστό είναι ότι το video clip γυρίστηκε στο νέο οικολογικό σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή οικεία με πισίνα στον εξωτερικό χώρο, άνετους εσωτερικούς χώρους, λευκό μάρμαρο και πέτρα στην εξωτερική του πρόσοψη.

Το συγκεκριμένα σπίτι είναι φιλικά σχεδιασμένο προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο με υλικά και τεχνολογία που μειώνει τόσο την αποβολή βλαβερών αερίων προς το περιβάλλον όσο και τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού, έχοντας ως ένα από τα βασικά υλικά το γυαλί, αλλά και μικρές πηγές πρασίνου.

Εξίσου εντυπωσιακό, όμως, είναι και το εσωτερικό του σπιτιού με τους άνετους χώρους, τον κρυφό φωτισμό στη σκάλα και τον εντυπωσιακό διάκοσμο από πέτρα.

πηγήokmag.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο