Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι έξι φορές που μας αναστάτωσε και πήρε «φωτιά» το ίντερνετ

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι έξι φορές που μας αναστάτωσε και πήρε «φωτιά» το ίντερνετ

Από τον χορό της κοιλιάς, στις καυτές πόζες και τα μικροσκοπικά μπικίνι.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι αδιαμφισβήτητα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η 32χρονη ανέβηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για να παρουσιάσει το «Love it» και άφησε το δικό της στίγμα.

Πολλές εμφανίσεις της μας άφησαν άφωνους ενώ το καλλίγραμμο κορμί της είναι από αυτά που ξεχωρίζουν στην ελληνική showbiz. Η ίδια γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει τη διατροφή της στο έπακρό, γεγονός που δικαιολογεί και τις τέλειες αναλογίες της.

Η παρουσιάστρια, που έχει δηλώσει πως θέλει τον άντρα «να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του», ουκ ολίγες φορές μας έχει αναστατώσει. Πότε με τις σέξι φωτογραφίες της στα social media, πότε με τους χορούς της στην τηλεόραση και πότε με το ντουζ της, το βλέμμα μας είναι συνεχώς στραμμένο πάνω της. Όχι ότι μας χαλάει… Γι’ αυτό διαλέξαμε τις έξι φορές που μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό και σας τις υπενθυμίζουμε μία προς μία παρακάτω.

Όταν αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με χορό της κοιλιάς:

Στα τέλη Απριλίου η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της με έναν χορό της κοιλιάς. Η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, εμφανίστηκε στον πλατό φορώντας μια στολή oriental χορεύτριας. Έτσι και ενώ στην οθόνη βλέπαμε μια επαγγελματία χορεύτρια να λικνίζεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σύρου, η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε το δικό της ρεσιτάλ χορού ανεβάζοντας επικίνδυνα το κέφι στο πλατό.

Χορός Νο.2 στον Νίκο Μουτσίνα:

Στο τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι» για φέτος η παρουσιάστρια μπήκε στο στούντιο πιο όμορφη από ποτέ με πράσινο φόρεμα, που αναδείκνυε τις αναλογίες της και με ένα μεγάλο άνοιγμα στο πόδι. Τραγούδησε στον Νίκο Μουτσινά το «Τα μάτια σου ερωτεύτηκα» και χόρεψε ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Χαμός στην Κύπρο για χάρη της:

Πολύ πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της δημοφιλούς εκπομπής στην κυπριακή τηλεόραση, του «Λούης Night Show» που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου και ξεσήκωσε με τις χορευτικές της ικανότητες και το κέφι της.

Μάλιστα, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αφού ερμήνευσε παραλλαγμένο το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα» ένα άκρως χορευτικό κομμάτι. Ξεσήκωσε τον κόσμο τόσο στο πλατό όσο και μπροστά από τις οθόνες τους αφού την είδαν να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Πίνοντας καφέ με το λευκό μπικίνι της:

Όταν η 32χρονη δεν χορεύει ξεκουράζεται και πίνει τον καφέ της. Μόνο που προτιμά να το κάνει με τον δικό της τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Φορώντας το λευκό της μπικίνι και ποζάροντας στον φακό.

Κάνοντας ηλιοθεραπεία:

Άλλοτε πάλι φορά το μαγιό της για να κάνει ηλιοθεραπεία στο… μπαλκόνι του σπιτιού της. Καλοκαίρι έχουμε άλλωστε.

Κάτω από το ντουζ μόνο με τα απαραίτητα:

Μία ακόμα απολαυστική στιγμή που μας έχει χαρίσει η παρουσιάστρια είναι αυτή που κάνει ντουζ με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της από την Κύπρο δημοσίευσε δύο boomerang video κάνοντας ντουζ και φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της. Αυτή δροσίστηκε και εμείς καήκαμε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024