Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος: Υπάρχουν όρια στο πώς εκφράζεσαι

Αντώνης Ρέμος: Υπάρχουν όρια στο πώς εκφράζεσαι

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε μεταξύ άλλων για πληκτεράκηδες και τα όρια που πρέπει να μπουν

Ο Αντώνης Ρέμος πριν από λίγο διάστημα είχε βρεθεί στην παρέα της εκπομπής «ΣουΚου Family”, μέσα από την οποία τοποθετήθηκε για τα κυβερνητικά μέτρα της εστίασης.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεδομένου της κατάστασης και των περιορισμών, βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές”, γεγονός που ενόχλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Δημήτρη Μάρκο και στο Real Fm για το τι ακολούθησε των δηλώσεων, αλλά και για το πως απαντά στους επικριτές του.

Αρχικά, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε πως τα κακόβουλα σχόλια προέρχονται από μία συγκεκριμένη μερίδα ατόμων, η οποία κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο ενώ αμέσως μετά τόνισε το γεγονός ότι έχουν χαθεί τα όρια. «Ο κόσμος δεν ξέρει, δικαιολογείται από μία άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, είναι μία μειονότητα οι «πληκτεράκηδες” που κάθονται πίσω από τα πλήκτρα και η ζωή τους είναι ένας σχολιασμός.

Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στο πως εκφράζεσαι, δεν χρειάζεται να μας τα επιβάλλει η πολιτεία. Πρέπει να τα βάλουμε εμείς τα όρια μας γιατί εάν δεν τα βάλουμε εμείς, θα τα σπάσουν τα παιδιά μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Αμέσως μετά, όσον αφορά την ατάκα που δεν άρεσε, ο Αντώνης Ρέμος εξήγησε: «Οι αναγκαστικές διακοπές είναι όντως αναγκαστικές διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο (συμβαίνει αυτό), δεν έκανα αναγκαστικές διακοπές στην Σαντορίνη.

Ήμουν από ένα άλλο νησί, την Ίο και πήγα στην Σαντορίνη για να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω στην Αθήνα. Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα και δεν με αγγίζει αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Όλοι έχουν πληγεί από αυτό που συμβαίνει αλλά ο κλάδος της ψυχαγωγίας περισσότερο, έχει τελειώσει”.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024