Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δραματική έκκληση θείας 16χρονης με Covid-19: Κανείς δεν σας λέει ψέμματα, καμία σκευωρία...

Δραματική έκκληση θείας 16χρονης με Covid-19: Κανείς δεν σας λέει ψέμματα, καμία σκευωρία…

Το κορίτσι χρειάζεται υποστήριξη με οξυγόνο ενώ οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να στηρίξουν τόσο το ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται κορίτσι μόλις 16 ετών που προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2.

Με οξυγόνο

Το παιδί χρειάζεται υποστήριξη με οξυγόνο ενώ οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να στηρίξουν τόσο το ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Η θεία της 16χρονης μέσω Facebook απευθύνει δραματική έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν ενώ τονίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πίσω από τη νοσηλεία της νεαρής δεν κρύβεται καμιά σκευωρία και κανένα ψέμα.

Παράλληλα, μέσω του SigmaLive η θεία της 16χρονης μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της οικογένειας προς τους θεράποντες ιατρούς οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου το παιδί να ξεφύγει απ’ τον κίνδυνο.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογράφια οτι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοιο το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολιαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε Προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολιαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις.

Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024