Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Assassin’s Creed: Αποχώρηση σοκ από την Ubisoft

Assassin’s Creed: Αποχώρηση σοκ από την Ubisoft

Ο Ραφαέλ Λακόστ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη γαλλική εταιρεία ύστερα από 16 χρόνια συνεργασίας.

Παρελθόν από την Ubisoft αποτελεί ο Ραφαέλ Λακόστ. Ο art director του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin’s Creed γνωστοποίησε σήμερα ότι ύστερα από 16 χρόνια δεν αποτελεί πια μέλος της της γαλλικής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών χωρίς ωστόσο, να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτήν την απόφαση.

 Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ευχαρίστησε την κοινότητα και τους συνεργάτες του και δήλωσε έτοιμος για το επόμενο «leap of faith».

«Μετά από 8 Assassin’s Creed και 16 χρόνια στην Ubisoft, αποφάσισα να ανοίξω τα πανιά μου σε νέες περιπέτειες. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την υπέροχη κοινότητά μας και τα απίστευτα ταλέντα που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ, αυτά τα καταπληκτικά χρόνια. Ευχαριστώ Ubisoft για την εμπιστοσύνη σου και τα φανταστικά έργα που δημιουργήσαμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στα tweets του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Λακόστ άφησε τη σφραγίδα του στο franchise του Assassin’s Creed, καθορίζοντας με τον τρόπο του το μοναδικό εικαστικό της.

Το όνομα του υπάρχει στα credits οκτώ παιχνιδιών της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου τίτλου από το μακρινό πλέον 2007. Ήταν ο art director της σειράς για δέκα περίπου χρόνια, έχοντας εργαστεί σε παιχνίδια όπως τα Assassin’s Creed: Revelations, Assassin’s Creed: Black Flag, Assassin’s Creed: Origins και το πρόσφατο Assassin’s Creed: Valhalla.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024