Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ Μπούντχεν: To σούπερ μόντελ που κυριάρχησε στις πασαρέλες των '00s

Ζιζέλ Μπούντχεν: To σούπερ μόντελ που κυριάρχησε στις πασαρέλες των ’00s

Η Ζιζέλ έχει κάνει σχεδόν όλα όσα ελπίζει να κάνει ένα μοντέλο...

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι το σούπερ μόντελ από την Βραζιλία, που κυριάρχησε στις πασαρέλες στις αρχές του 2000 και άλλαξε την αισθητική της μόδας, παίρνοντας την δόξα από το βλέμμα της Κέιτ Μος.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ήταν το μοντέλο με τις υψηλότερες αποδοχές στον κόσμο.

Έχει κάνει περισσότερα από 100 εξώφυλλα Vogue διεθνώς, και πάνω από 1.200 εξώφυλλα περιοδικών μόδας, συνεργασίες με τους καλύτερους σχεδιαστές, έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει το πρόσωπο της Victoria’s Secret, έχει τη δική της μάρκα εσωρούχων, έγραψε βιβλίο και πολλά άλλα.

Η Ζιζέλ έχει κάνει σχεδόν όλα όσα ελπίζει να κάνει ένα μοντέλο.

Μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στη νότια Βραζιλία. Όταν ήταν μικρή, την κορόιδευαν τα αγόρια στο σχολείο επειδή ήταν υπερβολικά λεπτή και αγοροκόριτσο και την αποκαλούσαν «Όλι» (από την Όλιβ του Ποπάυ) υποχρεώνοντας την, όπως είχε πει παλιότερα, να φορά δύο παντελόνια για να φαίνονται τα πόδια της παχύτερα.

Στα 18 της πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, και κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον Αλεξάντερ ΜακΚουίν.

Το 2009 παντρεύεται τον άνδρα της ζωή της, τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι σε μια μυστική τελετή. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν και την Βίβιαν Λέικ.

Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram φτάνει για να καταλάβει κανείς το πάθος της για τον ακτιβισμό υπέρ του κλίματος, ειδικά σε ό,τι αφορά τα τροπικά δάση της Βραζιλίας.

Έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με αντικείμενο τις πολιτικές για τη συρρίκνωση ή την εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου.

Αυτές οι αξίες μεταφέρονται και στην ντουλάπα της, στην οποία σχεδιαστές όπως η Στέλλα Μακάρτνεϊ, σύμφωνα με την Vogue, έχουν ιδιαίτερη θέση.

Καθώς το σούπερ μοντέλο έκλεισε τα 41 του χρόνια είχε πει στην εφημερίδα Guardian, ότι «στο σημείο που βρίσκομαι στη ζωή μου, δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύουν οι άλλοι. Με νοιάζει να ζω την αλήθεια μου. Με νοιάζει να είμαι καλή μητέρα».

Ο Τομ Μπρέιντι, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, ευχήθηκε για τα γενέθλια της γυναίκας του, δημοσιεύοντας στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη τους, Βίβιαν και γράφει:

«Χρόνια πολλά! Ήταν μια απίστευτη χρονιά, σε αγαπάω περισσότερο τώρα όσο απίθανο και αν ακούγεται!».

Ο αθλητής μοιράστηκε ακόμα στο instagram το μήνυμα: «Αγαπάτε την οικογένειά μας με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε!!».

View this post on Instagram

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024