Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της

Δέσποινα Βανδή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της

Ποιος την στηρίζει τις δύσκολες αυτές ώρες;

Σαν βόμβα έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα (15/7), η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι ύστερα από 22 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου με μία λυτή ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους «παγώνοντας» την ελληνική σόουμπιζ.

Η γνωριμία τους έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη. Τότε ξεκίνησε ο έρωτάς τους και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν. Μαζί έκαναν δύο παιδιά, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Όπως οι περισσότεροι γάμοι έτσι και αυτός πέρασε από διάφορες φάσεις και κρίσεις, αν και οι ίδιοι διέψευδαν τις φήμες, κατηγορηματικά με μια και μόνο κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινά μαγαζιά όπου όλο το βράδυ αγκαλιά και με φιλιά είχαν την ιδανική εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Το προσπάθησαν, το πάλεψαν αρκετές φορές αλλά ήρθε η στιγμή που είπαν «τέλος».

«Οι περισσότερες πρωτοβουλίες έρχονταν από τη Δέσποινα, που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογένειά της και φυσικά τα παιδιά της», λέει στο YOU κοντινό πρόσωπο του -πρώην πια- ζευγαριού. Η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της περνάει δύσκολα.

Η 17χρονη Μελίνα και ο 14χρονος Γιώργος είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στη μητέρα τους.

Όπως σημειώνει το ίδιο Μέσο η Δέσποινα με μεγάλη δύναμη ψυχής προσπαθεί να ξεπεράσει μια δύσκολη μεταβατική περίοδο, δουλεύοντας περισσότερο από ποτέ. Συνεχίζει τις εμφανίσεις και τις συναυλίες της και κοντά της έχει εκτός από τα παιδιά της και τους φίλους της, που προσπαθούν να την κάνουν να ξεχάσει και να προχωρήσει μπροστά. Όσο για τον Ντέμη; Εδώ και μερικές εβδομάδες ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι για να στήσει κι εκείνος τη ζωή του από την αρχή.

Δείτε παρακάτω την πρώτη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας μετά την είδηση του χωρισμού της, στην Κύπρο. «Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης, όπου τραγούδησε εμφανώς φορτισμένη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024