Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Reverse Cat Eye: Γιατί αυτή η τεχνική μακιγιάζ έχει κατακλύσει όλο το TikTok;

Reverse Cat Eye: Γιατί αυτή η τεχνική μακιγιάζ έχει κατακλύσει όλο το TikTok;

Υπάρχει μια νέα τάση μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει το TikTok και είναι μια νέα οπτική για το κλασικό cat eye (μάτι γάτας).

Το cat eye makeup είναι μία πονεμένη ιστορία για τις περισσότερες γυναίκες. Ενώ κολακεύει κάθε πρόσωπο, ελάχιστες γυναίκες έχουν καταφέρει να εξοικειωθούν και να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, έτσι ώστε να μπορούν να το κάνουν καθημερινά, με μια μηχανική κίνηση.

Και ενώ ακόμα δύσκολα μπορεί κανείς να τελειοποιήσει αυτό το μακιγιάζ. Υπάρχει μια νέα τάση μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει το TikTok και είναι μια νέα οπτική για το κλασικό cat eye (μάτι γάτας).

Κεφάλαιο Reverse Cat Eye

Μπορεί να μην το ακούτε πρώτη φορά καθώς είναι trend εδώ και λίγο καιρό (η Κιμ Καρντάσιαν το λάνσαρε στις Κάννες το 2016 και το ίδιο έκανε και η Κρίστεν Στιούαρτ το 2017), αλλά η άνοδος στη δημοτικότητα του TikTok είναι χάρη στον επαγγελματία καλλιτέχνη μακιγιάζ Painted by Spencer. Στο viral βίντεο του TikTok, ο Spencer μεταμορφώνει ένα σκοτεινό eyeliner σε μια smoky εμφάνιση κάτω από τα μάτια που έχει εμπνεύσει όλους να το αναδημιουργήσουν.

@paintedbyspencerLove a good REVERSE cat eye 🕺🏻 #fypシ #foryou #FerragamoLetsDance #makeup♬ original sound – Tik Toker

Παρά το ότι φαίνεται δύσκολο είναι το απόλυτο σούπερ glam, η επίτευξη ενός Reverse Cat Eye είναι εκπληκτικά απλό να γίνει. Ο διάσημος πια Spencer δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί τα βήματα στο YouTube τον Μάρτιο, αλλά είναι το βίντεο στο TikTok είναι εκείνο που έχει κάνει όλους να παραμιλούν.

@seananthonyvREVERSE CAT EYE!! Ib @paintedbyspencer #seananthony #makeupfyp #makeup #beautytips #beautyhacks #eyeliner #viralmakeup♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

@rvwaidatried the reverse cat eye inspired by @paintedbyspencer what do y’all think? ✨ #makeup #makeuplook #fyp #viral #trend♬ hot ppl use this sound – kenobisimp

@itssophiathaoThis #MakeupTransition was so much fun!😍#ReverseCatEye IB @@paintedbyspencer #SigmaBeauty#LauraMercier#DoseofColors#BoldEyeMakeup#WorthTheWait♬ bury a friend – Billie Eilish

Τα μόνα εργαλεία που απαιτούνται είναι ένα μικρό πινέλο και ένα μολύβι ματιών. Ακολουθεί τα ίδια βήματα με το κανονικό cat eye, αλλά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας αντί για τη συνηθισμένη τοποθέτηση στα βλέφαρα.

Απλά πρέπει να απλώσετε το μολύβι σε ολόκληρη την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας με ένα πινέλο, απλώς φροντίστε να τραβήξετε την γραμμή στην εξωτερική γωνία για να δημιουργήσετε το αντίστροφο φαινόμενο.

Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε blend μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο glam και και μην ξεχάσετε τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες!

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024