Στον πατέρα της που τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών, στη σχέση που είχε με την μητέρα της αλλά και στο γεγονός πως ωρίμασε πολύ γρήγορα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Μπέτυ Λιβανού.

«Όταν περνάς την εφηβεία, τακτοποιείς κάποια πράγματα μέσα σου. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικός από τη μητέρα μου, η οποία από ένστικτο έκανε το καλύτερο για εμένα. Με άφησε ελεύθερη κι αυτό με έκανε πιο συγκροτημένη γιατί από νωρίς ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου και έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις της ζωής μου. Ωρίμασα πολύ γρήγορα», είπε στο Gala η ηθοποιός.

Παράλληλα, σημείωσε για τους γονείς της:

«Ο πατέρας μου ήταν, όπως συνειδητοποίησα αργότερα, ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός που δεν θα μου έδινε αυτήν την ελευθερία. Αν ζούσαμε μαζί, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό το συνειδητοποίησα μεγαλώνοντας. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικρά παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 19 κι εκείνος 21 και κατά κάποιο τρόπο επειδή εκείνη έμεινε έγκυος σε εμένα αναγκάστηκαν να παντρευτούν. Δεν είχε μέλλον αυτή η σχέση. Έτσι, χώρισαν. Ο πατέρας μου έφυγε στην Ελβετία και εγώ έμεινα με την μητέρα μου και ζούσαμε σε ένα σπίτι στην Αγίου Μελετίου δίπλα στο σχολείο μου» .

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο