Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαυρίδης: Εξυμνεί τους γονείς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στέλνει το δικό του μήνυμα

Γιώργος Μαυρίδης: Εξυμνεί τους γονείς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στέλνει το δικό του μήνυμα

«Σε μια χώρα που γεννάει "πιλότους" και "χάλασε η φάση" θα γεννιέται και ένας Γιάννης που θα παίρνει αγκαλιά την μητέρα του και την γυναίκα του», γράφει ο tattoo artist μεταξύ άλλων.

Με αφορμή τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ ο Γιώργος Μαυρίδης γράφει ένα κείμενο «γροθιά στο στομάχι» για το ήθος και τις αρχές που όλοι μας οφείλουμε να έχουμε ενώ παράλληλα πλέκει το εγκώμιο της οικογένειας του άσου των Μπακς.

Όπως τονίζει ο γνωστός tattoo artist, την παιδεία και την μόρφωση ενός ανθρώπου δεν την κάνουν τα πτυχία και το οικονομικό υπόβαθρο αλλά οι αρχές που του δίνει η οικογένεια του. Προτρέπει δε όλους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, όπως η Βερόνικα και ο Τσαρλς… με ταπεινότητα και σεβασμό.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη έχει ως εξής:

«Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους πραγματικούς πρωταθλητές που δεν είναι άλλοι από τους γονείς του Γιάννη.

Χθες μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Γιάννης έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον πρώτο άνθρωπο που ένιωσε ότι ήθελε να χαρεί μαζί του. Πήρε αγκαλιά την μητέρα του Βερόνικα και στην συνέχεια την γυναίκα του και τον γιο του.

Χθες το βράδυ τον τίτλο του MVP τον κέρδισαν ο Τσαρλς και η Βερόνικα, οι μετανάστες από την Νιγηρία που γέννησαν τα παιδιά τους στην Ελλάδα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Μεγάλωσαν και ανέθρεψαν με δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες 4 αγόρια, τους έμαθαν να είναι ταπεινοί, με σεβασμό και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα.

Βγαίνει προς τα έξω και φωνάζει σε κάθε γωνία αυτού του πλανήτη ότι την παιδεία και την μόρφωση ενός ανθρώπου δεν την κάνουν τα πτυχία και το οικονομικό σου υπόβαθρο αλλά οι αρχές που σου δίνει η οικογένεια σου.

Έτσι λοιπόν σε μια χώρα που γεννάει «πιλότους» και «χάλασε η φάση» θα γεννιέται και ένας Γιάννης που θα παίρνει αγκαλιά την μητέρα του και την γυναίκα του και θα τις απογειώνει στο διάστημα. Για κάθε γονιό που μεγαλώνει τον γιόκα του αρσενικό και πολλά βαρύ θα υπάρχει ένας Τσαρλς και μια Βερόνικα για να σου δείχνουν τον δρόμο.

Συγχαρητήρια Βερόνικα, συγχαρητήρια Τσαρλς και ας μην είσαι εδώ να το δεις αλλά φτιάξατε πρωταθλητές και δεν εννοώ κάτω από την μπασκετική ρακέτα αλλά στην πραγματική ζωή.
Αγαπήστε τις γυναίκες όπως αγαπάτε τις μαμάδες σας, μεγαλώστε τα παιδιά σας, όπως η Βερόνικα και ο Τσαρλς!».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024