Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cardi B: Πιο σέξι από ποτέ η ράπερ - Το βίντεό της που «έριξε» το Instagram

Cardi B: Πιο σέξι από ποτέ η ράπερ – Το βίντεό της που «έριξε» το Instagram

Μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατομμύρια likes. 

Στα καλύτερά της είναι η Cardi B. Η γνωστή ράπερ περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Offset ωστόσο, συνεχίζει να εργάζεται. Όσο για το κορμί της; Παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, οι καμπύλες της παραμένουν εντυπωσιακές.

Με αφορμή λοιπόν, το νέο της κομμάτι, με τίτλο «Wild Side», η 28χρονη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου φορώντας ένα πράσινο διχτυωτό κορμάκι, τραγουδάει μερικούς από τους στίχους του και τρελαίνει τους θαυμαστές της.

Στην συνέχεια του βίντεο, αλλάζει εμφάνιση και συνεχίζει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, προκαλώντας εγκεφαλικά. Όπως είναι φυσικό, οι followers της μοίρασαν… πόνο.  Τα σχόλια ήταν ασταμάτητα ενώ μέσα σε λίγες μονάχα ώρες, η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατομμύρια likes.

Και όχι άδικα…

Θυμίζουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εμφάνισης της στην τελετή βράβευσης BET. Όταν ανέβηκε στην σκηνή με μία κολλητή ολόσωμη φόρμα, για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της σε συνεργασία με τους Migos εξήγησε στο κοινό ότι σύντομα θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Αργότερα, με μία γυμνή της φωτογραφία στο Instagram πόζαρε σαν να «έχει βουτήξει» την κοιλίτσα της μέσα σε άσπρο χρώμα, φορώντας μονάχα ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε τον αριθμό 2 και πάνω στην φωτογραφία επισήμανε τον σύζυγό της.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024