Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόλης Βοσκόπουλος: Η οικογένεια Βουγιουκλάκη αποχαιρετά τον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού

Τόλης Βοσκόπουλος: Η οικογένεια Βουγιουκλάκη αποχαιρετά τον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον μεγάλο τραγουδιστή.

Συντετριμμένο είναι το πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο σπουδαίος του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7) στα 81 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί ήταν αυτοί που τον αποχαιρέτησαν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσά τους, ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε και η οικογένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα, ο ανιψιός και βαφτισιμιός της ηθοποιού, αλλά και Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, σε αυτό αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβαλε τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου τη χρονιά που έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Σημάδεψες τη ζωή μας με την αγάπη σου και τη φιλία σου. Σημάδεψες τα χρόνια μας με τη μοναδική σου ευγένεια. Σημάδεψες τις στιγμές μας με τα τραγούδια σου και το αστείρευτο ταλέντο σου. Πριν από 25 ακριβώς χρόνια, με το που “έφυγε” η Αλίκη μας, δε δίστασες να αναβάλεις ακόμα και το γάμο σου με την Άντζελα.

Για όλα αυτά θα είσαι πάντα ο “πρίγκιπας” στο μυαλό και την καρδιά μας. Αντίο, Τόλη μας. Η οικογένεια που αγάπησες και σε αγάπησε», έγραψε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024