Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λετίσια Κάστα: Δείτε πώς είναι σήμερα το supermodel των 90'ς

Λετίσια Κάστα: Δείτε πώς είναι σήμερα το supermodel των 90’ς

Μαμά τεσσάρων παιδιών στα 43 της, η Γαλλίδα ηθοποιός και supermodel Λετίσια Κάστα είναι πιο ωραία από ποτέ.

H Γαλλίδα ηθοποιός και supermodel Λετίσια Κάστα σήμερα είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και ασχολείται κυρίως με την υποκριτική.

Πρόσφατα βρέθηκε στο φεστιβάλ Καννών, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μίνι φλοράλ φόρεμα και ελάχιστο μακιγιάζ, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Το βράδυ της ίδιας μέρας εμφανίστηκε με μαύρο μικρό φόρεμα, μαύρες γόβες και εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Ποια είναι η Λετίσια Κάστα – Το σούπερ μόντελ των 90s

Η ίδια γεννήθηκε στη Νορμανδία από Γάλλους γονείς και είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Μοιράζοντας τα παιδικά της χρόνια ανάμεσα σε Νορμανδία και Κορσική, η νεαρή Λετίσια, της οποίας το όνομα σημαίνει χαρά στα λατινικά, περνούσε το χρόνο της ονειροπολώντας, ζωγραφίζοντας και γράφοντας ιστορίες.

Όλα όμως άλλαξαν στα δεκαπέντε της , κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κορσική, όταν την ανακάλυψε ένας φωτογράφος του πρακτορείου μοντέλων Madison Models. Λίγες φωτογραφίες ήταν αρκετές για να απογειώσουν την Κάστα στον κόσμο του μόντελινγκ.

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία της Λετίσια Κάστα ήταν με την εταιρεία Guess το 1993.

Το 1996 γίνεται Άγγελος της Victoria’s Secret, κοσμεί καταλόγους με μαγιό του οίκου και περπατά στις πασαρέλες, αν και μόνο 1.68! Το 1998, γίνεται το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών L’Oreal. Μετράει πάνω από εκατό εξώφυλλα σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας όπως το ELLE, η Vogue, το Rolling Stone ενώ έχει ποζάρει και για το διάσημο ημερολόγιο της Pirelli τις χρονιές 1999 και 2000. Για το επετειακό τεύχος της νέας χιλιετίας μάλιστα, φωτογραφήθηκε από τη διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz.

Οι συνεργασίες κορυφής πολλές: Yves Saint Laurent, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood.

«Θεωρώ ωραίο το να γεράσω. Περίμενα για πολύ καιρό να γίνω 40 ετών. Τώρα αρχίζει να είναι πραγματικά ενδιαφέρον «, είχε δηλώσει η ίδια πριν από τρία χρόνια.

Και αποδεικνύει στα 43 της ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με το χρόνο, αφού εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κανών με ελάχιστο μακιγιάζ, δείχνοντας την φυσική ομορφιά της.

Στα 43 της η Λετίσια Κάστα έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και τέσσερα παιδιά. Το τελευταίο παιδί της το γέννησε πριν από λίγους μήνες και είναι το πρώτο με τον νέο σύζυγό της Λουί Γκαρέλ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, παντρεύτηκαν το 2017 και είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Η μεγαλύτερη κόρη της Κάστα είναι 19 ετών και την απέκτησε από τη σχέση της με τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Στεφάν Σεντνάουι.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024