Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστήμη μίλησε! Αυτό είναι το σωστό μέγεθος για το ανδρικό πέος

Η επιστήμη μίλησε! Αυτό είναι το σωστό μέγεθος για το ανδρικό πέος

Μην πανικοβάλλεστε!

Μπορεί να λέμε συχνά χαριτολογώντας ότι… δεν έχει σημασία το μέγεθος στο σεξ, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές του King College και δημοσιεύθηκε στο βρετανικό περιοδικό ουρολογίας «BJU International», κάθε άλλο…

Ο επικεφαλής της ομάδας, ψυχίατρος Ντέβιντ Βιλ, οργάνωσε την έρευνα σε όλες τις σχετικές δημοσιευμένες μελέτες, που περιλάμβαναν μετρήσεις ανδρικών γεννητικών οργάνων ανδρών κάθε φυλής και κάθε ηλικίας και δειγματοληπτικές μετρήσεις που συνολικά αφορούσαν 15.521 άτομα, με επιστημονική παρουσία και επίβλεψη.

Στα συμπεράσματα καταγράφηκε πως το μέσο μήκος του χαλαρού, χωρίς στύση, μορίου είναι 9,16 εκατοστά. Στους 100 άνδρες, οι πέντε έχουν μόριο άνω των 16 εκατοστών. Στους 100 άνδρες επίσης, μόνο οι πέντε έχουν μόριο μικρότερο των 10 εκατοστών. Μάλιστα, το 2% των ανδρών έχει μόριο 18 εκατοστών.

Παρά τις γενικευμένες λαϊκές πεποιθήσεις, καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στο μέγεθος του μορίου και σε άλλα σωματικά χαρακτηριστικά, όπως το ύψος ή το βάρος ή το μέγεθος της μύτης. Το μόνο σίγουρο, κατά τους επιστήμονες, είναι πως αν ένας άνδρας έχει μεγάλο μόριο, θα φοράει και μεγάλο νούμερο παπούτσι αλλά χωρίς να ισχύει το αντίθετο, δηλαδή πως ένας άνδρας με μεγάλο νούμερο παπούτσι έχει και μεγάλο μέγεθος.

Και ενώ θεωρείται δεδομένο και συχνά σημείο αναφοράς για αστειότητες, κριτικές και γενικεύσεις πως οι γυναίκες είναι αυτές που δεν είναι ευχαριστημένες ‘ το σώμα τους, οι ερευνητές όρισαν πως άνδρες αγχώνονται τόσο πολύ με το μήκος του μορίου τους, φτάνοντας ακόμη και στην ψυχολογική πάθηση. Κάποιοι δυσφορούν τόσο πολύ και αποκτούν εμμονή με το μέγεθος τους, που ονομάζεται «δυσμορφική διαταραχή σώματος», ενώ μόλις οι μισοί άνδρες, το 55%, είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του γεννητικού οργάνου τους.

Ο ψυχίατρος Ντέιβιντ Βιλ θέλει με την έρευνα του αυτή να βοηθήσει τους άνδρες ώστε να αισθάνονται φυσιολογικοί και να μην αφήνονται σε διαστρεβλωμένη εικόνα σχετικά με το μέγεθος του μορίου του δικού τους ως μειονεκτικό σε σχέση με εκείνο άλλων ανδρών.

Την στρεβλή, λέει, εικόνα των ανδρών, ενισχύει κατά πολύ η θέαση πορνό ταινιών όπου οι πρωταγωνιστές είναι επιλεγμένοι βάση των ιδιαίτερα προικισμένων προσόντων, όλοι τους, πράγμα που δεν ισχύει στον κανονικό κόσμο. Είναι οι αφύσικες εξαιρέσεις και όχι η πραγματικότητα!

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024