Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Ζευγαρά: Το νέο της τραγούδι έχει το

Λένα Ζευγαρά: Το νέο της τραγούδι έχει το «κάρμα» της επιτυχίας

Θα παίξει δυνατά όλο το καλοκαίρι

Η Λένα Ζευγαρά και το «Κάρμα» της δίνουν το μουσικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα, το «Κάρμα», που συνοδεύεται από music video, συνεπαίρνει με τον up tempo ρυθμό του και ξεσηκώνει!

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο με τις αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το Youtube μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια views, μας απογειώνει ξανά με το ένα ρυθμικό single, που θα γίνει το απόλυτο summer hit.

Το «Κάρμα», σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών της, κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μαζί με ένα special music video.

Στο εντυπωσιακό music video, η Λένα Ζευγαρά, ανανεωμένη και στα καλύτερά της, γίνεται ένα με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, γεμίζοντάς μας με τα θετικά vibes που τόσο έχουμε ανάγκη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Γκάζι, τον Πειραιά και το Παλαιό Φάληρο, με την τήρηση των μέτρων που έχει ορίσει η Πολιτεία, σε ένα ευρηματικό concept και χορογραφία που επιμελήθηκε η G2 entertainment group και σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024