Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Αυλαία για την εκπομπή της - Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυλαία για την εκπομπή της – Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Η παρουσιάστρια είπε «καλό καλοκαίρι» με τον δικό της τρόπο και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για το «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε για φέτος, με την παρουσιάστρια να κάνει έναν μίνι απολογισμό, να ευχαριστεί τους συνεργάτες της και να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν.

Όπως είπε η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε πολύ και δεσμεύτηκε να εξελίσσεται συνεχώς μέσα από την εκπομπή. Παράλληλα, απάντησε σε όσους την έχουν χαρακτηρίσει «ρομπότ» και «στημένη» τονίζοντας πως αισθάνεται ο εαυτός της και πως μαθαίνει από τα λάθη της.

Ακολουθούν όσα είπε λίγο πριν πέσει η αυλαία:

Απ’ όταν ξεκίνησα την εκπομπή, γιατί για μένα ήταν όλα καινούργια, κάποιοι είπαν ότι είναι έξω από τα νερά της. Ναι, ένιωθα στην αρχή έξω από τα νερά μου και αυτό είναι λογικό, είναι φυσικό. Επειδή όμως αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω, θέλω να πω ότι έχω κάνει κι εγώ την προσπάθειά μου και σας υπόσχομαι ότι όσο υπάρχω τηλεοπτικά και εξελίσσομαι μέσα από αυτή την εκπομπή, θα γίνομαι πρωτίστως καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας.

Εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη και ούτε να δείχνω σαν ρομπότ. Έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς, τα κρατάω όλα αυτά, μαθαίνω από τα λάθη μου. Μόνο στημένη δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι ο εαυτός μου και αυτό με κάνει να χαμογελάω και να αισθάνομαι γεμάτη. Επειδή τα πράγματα, όταν τους δίνει χρόνο και χώρο και κυρίως πιστεύεις σε αυτά και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί ο σταθμός αυτός πίστεψε σε εμένα, με αγκάλιασε, με στήριξε και όλοι αυτοί οι κλυδωνισμοί που περνάμε στις θάλασσές μας είναι αυτό που λέμε ζωντανοί οργανισμοί. Μας κάνουν πιο δεμένους, πιο γεμάτους.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα σεζόν και τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα από αυτή την πραγματική επαφή έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση μεταξύ μας, έχω κάνει φίλους, όχι απλά συνεργάτες, έχω κάνει μια ολόκληρη ομάδα να είναι οικογένειά μου και βεβαίως δεν ξεχνώ εσάς, ακόμα κι εσάς που κάποιες φορές είπατε κάποια πραγματάκια για να με βελτιώσετε που μπορεί να με άγγιξαν διαφορετικά, τα έχω κρατήσει όλα.

Και αυτό είναι το φυλαχτό μου και η υπόσχεσή μου. Καθημερινά μπαίνουμε στο σπίτι των ανθρώπων και πάντοτε οι αλλαγές έρχονται με διάθεση καλού. Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πολλές φορές ότι έχω το ροζ συννεφάκι, έχετε δίκιο. Πιστεύω στο ροζ, στη ρομαντζάδα και στο να ακολουθείς τα όνειρά σου.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024