Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Μπόγδανος: Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Ηλίας Μπόγδανος: Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται με κοροναϊό και ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει.

Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος και δυστυχώς από την Πέμπτη (15/7) νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή τους στο Instagram.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε βίντεο στα social media από το κρεβάτι του νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση για να πει «ευχαριστώ» στους θαυμαστές του που τον στηρίζουν και του στέλνουν μηνύματα. Παράλληλα, θέλησε να τους ενημερώσει για το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε… Μου δίνει φοβερή δύναμη.

Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς. Σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι, δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο», αναφέρει στο βίντεο ο τραγουδιστής.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024