Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό της

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό της

Δίχως να αποκαλύψει σε ποιο μέρος βρίσκεται, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Τις καλοκαιρινές διακοπές της έχει ξεκινήσει μετά το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχει ανάγκη από ξεκούραση και στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.

Δίχως να αποκαλύψει σε ποιο μέρος βρίσκεται, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της για φαγητό, η Φαίη Σκορδά έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, ενώ την εν λόγω ανάρτηση συνόδευσε με μία λεζάντα όλο νόημα: «Τhere is always that one summer that changes you» (Υπάρχει πάντα αυτό το καλοκαίρι που σε αλλάζει).

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Το χρονικό του χωρισμού Σκορδά – Ηλιόπουλου

Για σχεδόν δύο χρόνια, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος βίωσαν πολύ όμορφες στιγμές όμως πλέον, αυτή η σχέση ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Οι δυο τους, όσο διάστημα ήταν ζευγάρι δεν τους άρεσε να διαφημίζουν τη σχέση τους και προτιμούσαν να κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο και μακριά από κάμερες και φωτογράφους.

Ακόμα και έτσι όμως, τελικά αυτός ο έρωτας δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού αντικειμενικά προβλήματα τούς οδήγησαν στον χωρισμό.

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους, περί δήθεν τρίτου προσώπου ανάμεσά τους, η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτό.

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δύο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση που κανένας από τους δύο δεν ήθελε να δει να «ξεφτίζει» στον χρόνο.

Όταν σταμάτησαν να περνούν καλά μαζί, όταν ο χρόνος που βλέπονταν περιορίστηκε δραματικά, αποφάσισαν να το συζητήσουν και να πάρουν τελικά οριστικά και από κοινού διαφορετικούς δρόμους.

Οι λόγοι που οδήγησαν το άλλοτε ζευγάρι στον χωρισμό υποδεικνύουν πως δύσκολα θα καταφέρουν οι δυο τους να είναι ξανά μαζί μιας και δεν πρόκειται άμεσα να αλλάξει η καθημερινότητά τους που θα συνεχίσει να είναι βεβαρημένη με πολλές υποχρεώσεις, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα.

Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον είναι οριστική και αμετάκλητη η κοινή τους απόφαση.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024