Η Δέσποινα Βανδή έχει αδυναμία στην 17χρονη κόρη της, η οποία της μοιάζει αρκετά και… έχει πάρει και το ταλέντο της στο τραγούδι.

Aρκετοί μάλιστα θεωρούν δεδομένη την ενασχόληση της Μελίνας με το τραγούδι, έχοντας πάντα ως μέντορα την μητέρα της.

Η ίδια η Δέσποινα Βανδή πάντως φαίνεται να δίνει το ελεύθερο στα παιδιά της, έχοντας όμως σαν προτεραιότητα τα μαθήματά τους.

Σε story στον προσωπικό της λογαριασμό, η Δέσποινα Βανδή, ζήτησε από την 17χρονη να της εξηγήσει να γράφει σωστά το δημοφιλές και trending hashtag #αβοληστιγμή.

«Παναγία μου, τι άλλο θα μάθω; Έτσι παιδί μου να τα γράφω», αναρωτήθηκε η Δέσποινα Βανδή, με τη Μελίνα Νικολαΐδη να χαμογελάει στον φακό και να της απαντά καταφατικά.

Μάλιστα, μέσα από τον εν λόγω story στο instagrm είμαστε σε θέση να δούμε για ακόμη μια φορά με το νέο της κούρεμα και τα καρέ μαλλιά της Μελίνας Νικολαΐδη.

Η μεγάλη αγάπη και το δέσιμο της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της είναι γνωστή.

Στα 17α γενέθλια της κόρης της, η Δέσποινα είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Δευτέρα..Τρίτη… Κυριακή…Πάσχα… Καλοκαίρι…Χριστούγεννα… Άνοιξη… και πάλι…Δευτέρα…17 χρονια πέρασαν…στο άχρονο του χρόνου…17 χρονια μάνα…17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει…»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο