Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμβούργο: Ο Τσιτσιπάς πέρασε στα προημιτελικά

Αμβούργο: Ο Τσιτσιπάς πέρασε στα προημιτελικά

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Ντομινίκ Κόεπφερ, πέτυχε την 40η νίκη του στη φετινή σεζόν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Αμβούργο.

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στο Αμβούργο πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στον σκληροτράχηλο Γερμανό, Ντομίνικ Κόεπφερ, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6 (2), 6-3 και μαζί το εισιτήριο για την τελική 8άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Το παιχνίδι με τον Σέρβο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Αυτή ήταν η 40η νίκη στη φετινή σεζόν για τον Τσιτσιπά, ο οποίος θα βρεθεί για 11η φορά φέτος σε προημιτελικά ενός τουρνουά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συμπατριώτης μας είναι στο Νο.1 του ταμπλό και το φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού τουρνουά.

Στο παιχνίδι με τον Ντομίνικ Κόεπφερ, ο Στέφανος είχε 27 winners και 27 αβίαστα λάθη, ενώ ο Γερμανός είχε 18 winners και 22 αβίαστα λάθη.

Ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ελληνας τενίστας είχε να αγωνιστεί αρκετές ημέρες και ξεκίνησε το παιχνίδι με μπρέικ. Η απάντηση του Στέφανου όμως ήταν άμεση, με τον συμπατριώτη μας να «σπάει» αμέσως το σερβίς του Κόεπφερ και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και 7-2 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο σετ ο Ελληνας τενίστας έκανε μπρέικ στο 7ο γκέιμ και προηγήθηκε με 4-3, ενώ στο 9ο γκέιμ έσπασε για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο σετ και τρίτη συνολικά στο ματς το σερβίς του Κόεπφερ και έφτασε στο 6-3 και στο 2-0.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024