Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Μπόμπα: «Γελάω με όσους λένε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίσουμε το εμβόλιο»

Χριστίνα Μπόμπα: «Γελάω με όσους λένε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίσουμε το εμβόλιο»

Η Χριστίνα Μπόμπα εμβολιάστηκε και έστειλε μήνυμα στους αρνητές - Η έντονη ενόχληση και η απάντησή της

Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεισε το ραντεβού της και εχθές Τρίτη 13/7 πήγε να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για το κοροναϊό.

Σε ανάρτησή της το βράδυ της Τρίτης, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε όσους την ακολουθούν στο Instagram πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορoναϊού. «Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής!» σημείωσε πλάι στη φωτογραφία όπου εμβολιάζεται.

«Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με τον θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση του γυναικολόγου μου» διευκρίνισε η Χριστίνα Μπόμπα, που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της στις 25 Ιουνίου.

Η γνωστή Infuencer που μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια κάποιων για τον εμβολιασμό.

Μάλιστα, τα αρνητικά σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς δεν ήταν λίγοι οι followers της που την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο στο βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανώς ενοχλημένη απάντησε μέσα από τα Instagram Stories της.

Η ίδια εξήγησε πως όταν βγάζει σέλφι από το κινητό της είναι διαφορετικό απ’ όταν τραβάει μέσα από τα Stories του Instagram, καθώς η εικόνα αντιστρέφεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στους αντιεμβολιαστές

Μαζί με τη φωτογραφία της από το εμβολιαστικό κέντρο, η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να απαντήσει σε ορισμένους που, όπως φαίνεται, της επιτέθηκαν στα social media για το θέμα του εμβολιασμού.

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Κι ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας», ακούγεται να λέει η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη.

«Όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από εμένα δεν χρειάζεται να με βρίζετε», προσθέτει στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα.

«Απλά, γελάω»

«Σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λένε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίσουμε το εμβόλιο […], έχω να πω μόνο ότι γελάω, γελάω πολύ», είναι το σχόλιό της για όσους της επιτέθηκαν αφότου εμφανίστηκε δημόσια στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Μόλις έκανα κάτι καλό για τον εαυτό μου, για τους γύρω μου, για τις κόρες μου, και εύχομαι όλοι να κάνουμε το καλύτερο για εμάς και τους άλλους» είπε, κλείνοντας, η Χριστίνα Μπόμπα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024