Στην «Κοινωνία ώρα MEGA» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (14/7) η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η τραγουδίστρια των νησιώτικων τραγουδιών αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που θέλουν μόνο καθήμενους στα πανηγύρια και αποκάλυψε ότι έπαθε κρίση πανικού όταν έπρεπε να ενημερώσει τους μουσικούς της πως δεν θα δουλέψουν.

«Είχα κλείσει αρκετές δουλειές. Βαφτίσεις, γάμους, συναυλίες… οι συναυλίες θα γίνουν, τα άλλα ακυρωθήκαν. Δεν σας κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό, και εγώ και οι μουσικοί μου, και όλοι οι άνθρωποι που θέλαμε να δουλέψουμε και λέγαμε ότι δεν θα χαθεί αυτή τη χρονιά. Να μας δει κι εμάς το κράτος, να μην ακυρώνει τις εκδηλώσεις», δήλωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, θεωρεί πως είναι καλύτερο να γίνουν τα πανηγύρια με καθήμενους από το να μείνουν οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Επίσης, εξομολογήθηκε πως έπαθε κρίση πανικού όταν ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα. «Με έπιασε κρίση πανικού όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα, είχαμε βάφτιση την Κυριακή. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο τους μουσικούς για να τους πω ότι δεν δουλεύουμε. Έχω μια ευθύνη, δεν είμαι μόνη μου, τόσες οικογένειες ζουν από μένα».

Κι εκείνη, αλλά και τα μέλη της ορχήστρας της έχουν εμβολιαστεί. Η ίδια θεωρεί πως είναι φανερά ανησυχητικό όλο αυτό που συμβαίνει με τις μεταλλάξεις, καθώς αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο