Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου - Μάριο Χεζόνια: Από τις καρδιές του Instagram στο unfollow

Ιωάννα Μαλέσκου – Μάριο Χεζόνια: Από τις καρδιές του Instagram στο unfollow

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι (;).

Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια. Οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια και τον μπασκετμπολίστα να φλερτάρουν, όμως οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα. Μάλιστα, ο Κροάτης της έστειλε μέχρι και λουλούδια, με την Ιωάννα να απαντά με follow στα social media.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» έλεγε στις αρχές Ιουνίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η παρουσιάστρια του «Love it».

Την ίδια ώρα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram έβαζε μια πράσινη καρδιά ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης.

Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σήμερα unfollow τον Μάριο Χεζόνια.

Όχι όμως από το δικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο δεν τον ακολουθούσε ποτέ, αλλά από το προφίλ της σκυλίτσας της, Μπαλού. Ο μπασκετμπολίστας που είναι γνωστό πως στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν ακολουθεί κανέναν πήρε και αυτός την εκδίκησή του. Με ποιον τρόπο; Πήρε πίσω ότι likes της είχε κάνει.

Ο διαδικτυακός «τσακωμός» φαίνεται ότι έδειξε και την πραγματικότητα για τις σχέσεις τους. Αλλωστε και η ίδια η Μαλέσκου αποκάλυψε πολλά…

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία σε κάποια στιγμή δε δίστασε να κάνει στον αέρα μία ερώτηση για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η χημικός και επιχειρηματίας, εξήγησε τη μεγάλη της επιθυμία να κάνει οικογένεια και να υιοθετήσει ένα παιδάκι, και στο σημείο αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου συμφώνησε πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας κατάλληλος άνδρας, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες για την προσωπική της ζωή… οργιάζουν.«Ονειρεύομαι μια οικογένεια, αλλά δεν μπορώ να βλέπω παιδάκια, τα οποία τα εγκαταλείπουν. Προτιμώ, δηλαδή, πρώτα να υιοθετήσω και μετά όταν βρεθεί ο κατάλληλος που, όπως καταλαβαίνεις, είναι εξόχως δύσκολο στις μέρες μας…», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου και στη συνέχει ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ι.Μ.: Είναι! Μίλησε μου!
Δ.Κ.: Ναι, ναι, εξόχως δύσκολο. Ελεύθερη είσαι, ε;
Ι.Μ.: Ωραία θέλω να μου πεις αν είμαι. Για το “ελεύθερη” είναι δύσκολο να απαντήσω.
Δ.Κ.: Είμαι αυθόρμητη, δεν το φιλτράρω!
Ι.Μ.: Κι εγώ αντίστοιχα, με βλέπεις.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024