Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάββα Πούμπουρα, τι σχέση έχεις με την αμερικάνικη Μυστική Υπηρεσία;

Σάββα Πούμπουρα, τι σχέση έχεις με την αμερικάνικη Μυστική Υπηρεσία;

Μακρινός συγγενής μιας πρώην πρακτόρισσας της NCS και ένας από τους παρουσιαστές του πρώτου της βιβλίου

Πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, η Εύη Πούμπουρας μοιράζεται μαζί μας μαθήματα που διδάχτηκε από την προστασία Αμερικανών Προέδρων, καθώς και δεξιότητες και διαπιστώσεις από την παλαιότερη και σπουδαιότερη υπηρεσία ασφαλείας του κόσμου, για να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για αγχωτικές καταστάσεις, να διαβάζουμε ακαριαία τους ανθρώπους, να επηρεάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται και να ζούμε μια πιο άφοβη ζωή.

Το να γίνεις άτρωτος σημαίνει να μεταμορφωθείς σε ένα άτομο πιο δυνατό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Εύη Πούμπουρας δείχνει πώς μπορούμε να υπερνικήσουμε τους καθημερινούς μας φόβους, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συζητήσεις, να αναγνωρίζουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιος μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μας, να επηρεάζουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε για το απροσδόκητο. Όταν θα έχετε γίνει άτρωτοι, θα έχετε γίνει η πιο καλή, πιο θαρραλέα και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Η Εύη Πούμπουρας μας δείχνει ότι η αληθινή δύναμη βρίσκεται στον νου, όχι στο σώμα.

Στην Daily Mail γράφτηκε για το έργο της:

«Εν μέρει αυτοβιογραφικό, εν μέρει ένα άκρως διασκεδαστικό εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Χθες το βράδυ, Δευτέρα 12 Ιουλίου,  η πρώην πράκτορας «προσγειώθηκε» στην ταράτσα του χώρου Tzaferi 16 στο Γκάζι καιμαζί με τον εκδότη του Κάκτου, Γιάννη Λεβέντη ,αλλά και τον μακρινό της συγγενή (!) Σάββα Πούμπουρα παρουσίασε το έργο της στο κοινό.

Από την παρουσίαση του βιβλίου «Γίνε Άτρωτος»

«Την Εύη την γνώρισα πριν από δύο χρόνια μέσω social, την προσέγγισα, την ρωτησα από πού είναι, είχαμε και κάποιους κοινούς φίλους…Μιλήσαμε και συζητήσαμε για τα ενδιαφέροντά μας και τις ζωές μας. Μόλις μου είπε ότι βγάζει βιβλίο ενθουσιάστηκα. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω και της εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να το διαβάσω μόλις κυκλοφορήσει στα ελληνικά», είπε ο Σάββας Πούμπουρας στο in.gr, ενώ στην ερώτησή μας για τυχόν τηλεοπτικά του σχέδια δήλωσε πως δεν ετοιμάζει κάτι προς το παρόν.

«Αναμένουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά, χαμογελώντας πλατιά.

Με χιούμορ και ουσία παρουσιάστηκε το πρώτο βιβλίο της πρώην μυστικής πράκτορα από τις εκδόσεις Κάκτος

Ποια είναι, όμως, η Εύη Πούμπουρας;

Η Εύη Πούμπουρας είναι Ελληνοαμερικανίδα (με χιώτικες ρίζες!) και πρώην ειδική πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι  τηλεοπτική συνεργάτιδα δικτύων εθνικής εμβέλειας, με συχνές εμφανίσεις στα δίκτυα NBC, MSNBC, CNN και HLN. Συμπρωταγωνιστεί στην εκπομπή ριάλιτι κατασκοπικής έμπνευσης Spy Games του δικτύου Bravo.

«Να είσαι πάντα δυνατός», υπογράφει η Εύη Πούμπουρας

Η Πούμπουρας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MΑ) στην Εγκληματολογική Ψυχολογία και μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Είναι επίσης αποδέκτης του Μεταλλίου Τιμής της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών για τον ηρωισμό που επέδειξε την 11η Σεπτεμβρίου, και έχει συμμετάσχει στις ομάδες υψηλής προστασίας των πρώην Προέδρων των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους του νεότερου, Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.

Επίσης, είναι έκτακτη καθηγήτρια στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου διδάσκει Ποινικό Δίκαιο και Εγκληματολογία.

Tο πρώτο της βιβλίο «Γίνε Άτρωτος» κυκλοφορεί αό τις Εκδόσεις Κάκτος σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι της Φωτεινής Μοίρα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024