Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποχαιρετά τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον «Τροχό της Τύχης»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποχαιρετά τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον «Τροχό της Τύχης»

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram.

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να πει «αντίο» στην 7η σεζόν και στη συνεργάτιδά του, Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο Σεπτέμβρης θα βρει το μοντέλο εκτός τηλεπαιχνιδιού, με την Νατάσα Κουβελά να παίρνει τη θέση της.

Ο παρουσιαστής λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε στην παραγωγή αλλά και στην 29χρονη. Συγκεκριμένα, έγραψε για τον «Τροχό της Τύχης» και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου:

«Η πανδημία δυσκόλεψε απίστευτα όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτή τη σεζόν. Το «καράβι» του Τροχού της Τύχης όμως, όχι απλά επιβίωσε αλλά έφτασε και σε λιμάνια που δεν είχε φανταστεί.

Όλα φυσικά χάρη στα πιο οργανωμένα πληρώματα της TV. Αυτό της Τόνιας Σαγιάκου (Green Pixel) στην παραγωγή. Του σκηνοθέτη μας Τάσου Σινάπη με τις 45 κάμερες και τα 7 ελικόπτερα. Το οξυδερκές πλήρωμα του αρχισυντάκτη μου Στάθη Μαντά. Τα ακούραστα ναυτάκια της Ζορζέτας Ζαχαρτζή στο γραφείο Τύπου και φυσικά τη διεύθυνση προγράμματος του STAR και κυρίως την Ίλια Κυριάκου που δεν είχε προσωπική ζωή φέτος για να μη λείψει τίποτα σε ‘μας.

Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ένα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.

Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην 8η σεζόν με πολλές εκπλήξεις».

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024