Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Adele: Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά

Adele: Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά

Με αφορμή το Euro 2020 και τη διεκδίκηση του κυπέλλου από την Αγγλία, δημοσίευσε χθες το βράδυ μια νέα φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η απίστευτη αλλαγή της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Adele βρίσκεται στα καλύτερά της καθώς λίγο μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον εαυτό της και έβαλε στόχο να αλλάξει το σώμα της και να “πετάξει” από πάνω της 45 ολόκληρα κιλά.

Με αφορμή το Euro 2020 και τη διεκδίκηση του κυπέλλου από την Αγγλία, δημοσίευσε χθες το βράδυ μια νέα φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η απίστευτη αλλαγή της.

Πόζαρε με ένα κόκκινο t-shirt με τη σημαία του St. George και ένα skinny παντελόνι και μας έδειξε για ακόμη μια φορά την ανανεωμένη σιλουέτα της!

Σίγουρα διανύει μία από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αν λάβει κανείς υπόψη το τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της και την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Η δίαιτα της Adele των δύο φάσεων

Η εν λόγω δίαιτα βασίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη, για τρεις μέρες τρώτε 1000 θερμίδες ανά μέρα. Επίσης, καταναλώνει τρεις πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood (με σέλινο, λαχανίδα, μαϊντανό) και 1 γεύμα ανά ημέρα πλούσιο σε sirtfood (γαλοπούλα / κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό, φασκόμηλο).

Από την 4η έως την 7η μέρας καταναλώνετε 2 πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood και 2 πλούσια σε sirtfood γεύματα ανά ημέρα. Τέλος για 2 εβδομάδες τρώτε 3 γεύματα τη μέρα και ένα χυμό ή smoothie.

Δείτε την φωτογραφία της:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024