Τα ψέματα σε μία σχέση είναι ό,τι χειρότερο. Σε καμία από τις δύο πλευρές δεν αρέσει να ανακαλύπτει ότι έχει ειπωθεί κάτι που δεν είναι αληθές. Όμως μοιραία κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειά του. Εάν αυτό σε ενοχλεί (πράγμα απολύτως φυσιολογικό), τότε θα πρέπει να μάθεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα. Διάβασε παρακάτω τι λέει το astrology.gr και μάθε τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια της γης στον τομέα της ειλικρίνειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μισεί να απογοητεύει αυτούς που αγαπά! Οι Ταύροι είναι κατά κανόνα πολύ ειλικρινείς και αξιόπιστοι, οπότε σπάνια πρέπει να ανησυχείς για αυτά που σου λένε – ειδικά για τα σημαντικά θέματα. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον ηθικό τους κώδικα. Ωστόσο, θα πουν ένα περιστασιακό ανώδυνο ψέμα, ειδικά αν πιστεύουν ότι η αλήθεια μπορεί να απογοητεύσει τον/την σύντροφό τους. Ένας Ταύρος εργάζεται σκληρά για να μην απογοητεύσει τους ανθρώπους που αγαπά, οπότε μπορεί να πει ψέματα με το να παραλείψει κάποια στοιχεία της αλήθειας ή να αλλοιώσει λίγο την αλήθεια για να κρατήσει τον σύντροφό του/της ευτυχισμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλει πάντα να αποδεικνύει την άποψή του! Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στην Παρθένο πως θα πει τα πράγματα με το όνομά τους, έστω και πιο κριτικά απ’ ό,τι οι περισσότεροι από εμάς θα επιθυμούσαν. Αλλά ακόμα και αυτό το τόσο ευθύ ζώδιο μπορεί μερικές φορές να… διολισθήσει και να πει ψέματα στον/στη σύντροφό του. Ένας Παρθένος λατρεύει το να είναι σωστός και «εντάξει» σε όλα, οπότε ακόμα και το να… ξεχειλώσει λίγο τα όρια της αλήθειας, θα αποτελούσε παράπτωμα εκ μέρους του. Είναι ένα σφάλμα στο οποίο πιθανόν να οδηγηθεί, απλώς και μόνο για να αποδείξει την άποψή του, αντί να παραδεχτεί ότι μπορεί κάποια φορά να έκανε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρνείται να φανεί αδύναμος! Οι Αιγόκεροι νιώθουν μεγάλη περηφάνια για ό,τι κάνουν. Είναι φιλόδοξοι, επιτυχημένοι και δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Είναι επίσης επιθετικοί σε ό,τι επιχειρούν και έχουν συνηθίσει να δίνουν συντριπτικές μάχες για την κατάκτηση των στόχων τους. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες που έχουν οι ίδιοι από τον εαυτό τους, θα προτιμήσουν να το καλύψουν, παρά να διαχειριστούν την εικόνα της αποτυχίας τους. Ένας Αιγόκερως δεν θέλει με τίποτα ο/η σύντροφός του να τον βλέπει ως αδύναμο ή ως άτομο ανίκανο να επιτύχει τους στόχους του. Θέλει το ταίρι του να τον θαυμάζει και για αυτόν το λόγο μπορεί ξεκάθαρα να γίνει ψεύτης. Φροντίζει πάντως να τηρεί ένα minimum εντιμότητας, οπότε αντί να πει ευθέως ψέματα, απλώς παραλείπει να πει την αλήθεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο