Στην καταγγελία ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης προχώρησε η Τέτα Κωνσταντά. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για την τραυματική αυτή εμπειρία που είχε σε μικρή ηλικία από συνάδελφο της μητέρας της.

Όπως είπε: «Στο φουαγιέ του θεάτρου μας σύστησε η μητέρα μου. «Α πολύ ωραία», λέει εκείνος και προσθέτει «πάμε πάνω στο καμαρίνι μου να…» και δεν μπορώ να πω το παρακάτω! Κομπλάρισα, δεν το πίστευα ότι το άκουσα αυτό.

Έρχεται κοντά η μητέρα μου, με πολύ μεγάλο θράσος λέει εκείνος «να καλέ, εδώ, λέω στην κόρη σου να έρθει στο καμαρίνι λίγο να τα πούμε και δεν έρχεται». «Άντε βρε πήγαινε» να μου λέει η μαμά μου! Λέω, «Χριστέ μου τι να της πω τώρα;». Δηλαδή εγώ ντρεπόμουν τόσο πολύ με αυτό που είχα ακούσει και πως να της εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πάω στο καμαρίνι και εκείνος είχε τόσο θράσος να θέλει να με πείσει».

Σημειώνεται ότι η συνέντευξη είχε δοθεί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν αλλά προβλήθηκε σήμερα, στην τελευταία εκπομπή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο