Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, και μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είχε επιλέξει να παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα τον Ιούλιο του 2017 στην Κύπρο, σε στενό κύκλο και έχοντας κοντά του μόνο τρεις φίλους του, τέσσερα χρόνια μετά, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους Κύνθια που μετρά 1,5 χρόνο ζωής.

Ανήμερα της επετείου τους, ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την σύζυγό του που είχε τραβηχτεί σε ένα από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, την οποία συνόδευσε με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

«4 χρόνια γάμου. Όπως έχω ξαναπεί: μόνοι μας ερχόμαστε στη ζωή και μόνοι μας φεύγουμε. Η ατομικότητα, η μοναχικότητα… η αρμονία με τον εαυτό μας, είναι το σημαντικότερο πράγμα.

Με τον άνθρωπό μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις. Με αμοιβαία κατανόηση και ΑΠΟΔΟΧΗ. Να είμαστε όλοι καλά και να προχωράμε αρμονικά», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας με αφορμή την τέταρτη επέτειο γάμου του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο